Miért nem lehet 2 lényünk és ebből kifolyólag 2 életünk?
Sokszor olyan jobb lenne,hogyha valahogy 2 lenne belőlünk és egyszer az egyik "énünk"-kel mennénk, máskor pedig a másikkal. Sokszor úgy érzem, hogy kettőre bomlok életem során: hétfőn eláraszt a felelősségtudat és a céltudatos életmód, stb., viszont szerdán úgy kirúgnék a hámból ( s meg is teszem sokszor )
de a kettő nem áll össze, értitek, nem ? Az emberek többsége nem nézi jó szemmel, aki egyik nap ilyen,másik nap olyan, és hát magunkat is kifárasztjuk, ha egyik végletből a másikba esünk, tudom....éppen ezért volna jó az ötlet, nem ? Ugyanaz az énünk, vagyis nem vesztlődnénk el, de 2 személyben
És amikor olyan kedvünkbe vagyunk akkor az egyikkel nyilvánulnánk meg, máskor pedig visszamennénk "a régi kerékvágásba", a másik személybe
Most ha valaki azt akarja írni, hogy ezt meg is lehet tenni gond nélkül, akkor annak elmagyaráznám, hogy nálam az ilyen változások naponta következnek be, tehát nem csak úgy, hogy 1 félévben rámjön 1x-2x
s aki még ilyen helyzetben van az szerintem átérzi milyen jó is lenne ha......megtehetnénk azt, amit érzünk minden pillanatban, de amit sokszor mégis visszafolytunk
hát ez az, hogy a szkizofrénia az egy betegség, pont azért, mert kétféleképpen nyilvánul meg ugyanaz a személy
de hogyha minden "én"-nek 2 személye volna akkor.......ezt nem tudom folytatni, szerintem mindenki megtudja érteni, most nincs türelmem elmagyarázni
szal lenne 2 személy, értitek? mint egy számítógépes játékban. és mindkét személyt ti irányítanátok, értitek ? és az egyik arra szolgálna,hogy elérjétek a célotokat,példaképként vislkedjetek,stb.
a másik pedig akkor volna jó amikor olyan dolgokat szeretnénk csinálni, amelyek nem illenek össze a "komoly" és makulátlan személyiségünkkel, de mégis megakarnánk tenni, mert másképp unalmas lenne minden és monoton
nem,csak jó a fantáziám
HAHA
kapjátok be,konzervatív f*szok
fogalmatok sincs az életről
Már hogy ne lenne fogalmunk róla? Mi is élünk.
Ezt egyszer már a Piramis is dalba foglalta: "Ha volna két életem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!