Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szorultál már be liftbe?

Szorultál már be liftbe?

Figyelt kérdés

Elmesélnéd részletesen?:O

Én személy szerint irtózok a liftektől. Klausztrofóbiás vagyok, szóval ha egyszer is bennragadnék, szerintem ott helyben elájulnék. Inkább a lépcsőt választom!;)

2010. nov. 25. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
bocs de en meg nem
2010. nov. 25. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom elkiabálni, de szerencsére még nem.
2010. nov. 25. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze! És... és... és... megevett!O.O

Dehogy, nem kell félni. Amúgy többször is ragadtam már bent, de pár percnél tovább egyik sem tartott. Volt hogy elment az áram, és megállt, és... és... és... SÖTÉT is volt! Megnyomtam az 'állj" gombot, és ilyenkor 1/4-éig kinyílik az ajtó, azt még egy picit feszítgeted, de érzéssel, mert képes tönkremenni az ajtó, ha nagyon feszíted. Az így kapott rés éppen elég, hogy egy nem túlsúlyos ember kicsusszanjon rajta. Ha nem vagy szerencsés, akkor két emelet közt pont úgy áll meg, hogy nem tudsz kimenekülni. Nekem szerencsém volt. Két emelet közt volt ugyan, de feltudtam mászni, és kicsusszantam a liftakna betonfala és a lift közt. De ha nagyon be vagy sz.rva, akkor ne próbálj meg így kimenekülni, mert ha hirtelen újra áramot kap, akkor valószínűleg elindul, és fene tudja milyen baleset lesz a vége. Pl. mint a Resident Evilben, hogy lefejezte a nőt a lift. Meg voltak olyan esetek is, hogy nem kellett kimásznom, elindult magától. Azt ajánlom, hogy ha nagyon félsz, inkább nyomd a vészcsengőt, és kiabálj. A házmester majd segít.

2010. nov. 25. 12:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer. Mikor kicsi voltam. De nem féltem. Inkább izgalmas volt :D Anyáék viszont beijedtek :DD...De szerencsére nem voltunk ott 5 percnél tovább.
2010. nov. 25. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok én olyan kövér :)))

Na jó, a viccet félretéve, tudom mire gondolsz, csak poénkodtam. Velem egyszer fordult elő ilyen, hogy két emelet közt megállt és annyi. De aztán kb 3-4 perc múlva a fszt gomb többszöri megnyomása után levitt a földszintre és én inkább felsétáltam a lépcsőn. Ekkor még mobiltelefonok sem léteztek.

2010. nov. 25. 14:16
 6/12 anonim ***** válasza:
még nem:D
2010. nov. 25. 14:53
 7/12 Kriszti83 ***** válasza:
66%
Többször is. Megállt 2 emelet között. Jött a házfelügyelő és kiszedett minket. Akkor a hatodikon laktunk, szóval inkább a lift mint a lépcső. (Azóta is vannak liftes rémálmaim, pedig akkor nem féltem nagyon.)
2010. nov. 25. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Huhh én már szorultam liftbe a barűtnőmmel...:D ez vicces.:)

Mert előtte is mindig féltünk..mind ketten klausztrofóbiásak vagyunk..xD.. És egyszercsak mentünk le a 10 ről,és a 5.-7. szint között megállt.És a két emelet között résnyire kinyitódott a lift ajtó.Én annyira beijedtem hogy helybe bepisiltem..:$=) A barátnőm meg pánikrohamot kapott szegény,de hála égnek volt annyi esze hogy felhívja a mamáját hogy ki szedjen minket a liftből.Megnyomtuk a vészcsengő gombot.Az egész 10 emeletes kijött hogy úristen mi történt.Aztán végülis a mamája megnyomta a hivás gombot és felvitt minket ujra a 10-re.:D Lefele inkább lépcsőztünk.:D Akkor voltam 12 éves:)

2010. nov. 25. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6.-7. szint között....Bocsi elírtam
2010. nov. 25. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
igen,és úgy kellet átpréselnem magam két emelet között miután kifeszítették az ajtót.és közben az jutott eszembe,ha leszakad derékban ketté vág...
2010. nov. 25. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!