Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnénk gazdagok?

Hogyan lehetnénk gazdagok?

Figyelt kérdés

Jó lenne ha gazdagok lennék,nem nagyon csak egy kicsit..Szóval nem nagyon gazdagok hanem csak egy kicsit..Apu gyermelyinél valami közterület felügyelő vagy mi,anyu pedig kozmetikus.Szerintetek lehetünk így gazdagok,vagy nem?:S Jövőre álljak neki dolgozni majd suli mellett,és adjam anyuéknak a keresett pénzt? Ötletek? (bankrablás ilyesmi nem érdekel köszi..)

13/L

2010. nov. 23. 22:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Vagy ha 14 évesen nem dolgozhatok még,akkor tudnátok valami olyan munkát mondani ami nem illegális?Vagyis kutyasétáltatás,bébiszitterkedés satöbbi...:)
2010. nov. 23. 22:55
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem Te 14 évesen ne ilyesmin agyalj, hanem azon, hogy normális suliba vegyenek fel az általános után.

Amíg nem dolgozhatsz legálisan, addig meg hagyd az egészet.

14 évesen ne akarj bébiszitterkedni, mert nem fog senki sem "alkalmazni".

Ha gyerekem lenne, én biztos nem bíznám rá egy magad korúra.

30 / n

2010. nov. 23. 22:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Én már gimibe járok,6.osztályosba :) Jó az átlagom is..Nagyon szeretem a gyerekeket ezért gondolkoztam a szitterkedésen vagy ilyesmin.De köszönöm a választ!:) Csak nagyon rossz látni hogy egy rakás embernek sok pénze van,és annyira vágyom én is erre..:( na mindegy.Remélem eltalálják apunak a 10 számát a lottón:D
2010. nov. 23. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Korrepetálj.
2010. nov. 23. 23:04
 5/18 anonim ***** válasza:
sAJnos így nem lesztek,mert még azt sem tudod mi apukádnak a foglalkozása pontosan..
2010. nov. 23. 23:04
 6/18 A kérdező kommentje:
Hmm.Ez nem is rossz,köszi!:D
2010. nov. 23. 23:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Iskolázottság a megfelelő út. Érd el, hogy vegyenek fel egy normális középiskolába. Az legyen a célod jelenleg, hogy olyan eredményeid legyenek, hogy oda mehess ahova akarsz. Nekem már 2x beadta, hidd el, nagy szabadság ez azon társaidhoz nézve, akiknek ez nem adatik meg!

Egy jó középiskolából pedig egyenes út vezet a rangosabb egyetemekre. Ha jól választasz, akkor az egyetem elvégzése után nem lesznek anyagi gondjaid. Lesz egy értékes diplomád, amivel majd el tudsz helyezkedni. Persze ez attól függ, hogyan választasz. De nyugi, most még csak egy jó középsuliba kell menned; 10 év hosszú idő.

2010. nov. 23. 23:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Tudom mi a foglalkozása,csak a nevét felejtem el mindig :D
2010. nov. 23. 23:06
 9/18 A kérdező kommentje:
23:05! Köszi!:) Végül is orvosira szeretnék majd menni..:)
2010. nov. 23. 23:06
 10/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem akarok kötekedni, de 13 évesen hogy járhatsz gimibe?
2010. nov. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!