Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudnék tenni ez ellen?...

Mit tudnék tenni ez ellen? Tudom hogy rossz, de egyre inkább szeretném :S Segítség!

Figyelt kérdés

Üdv.

Nos,lenne egy ,kis' problémám. Egyre inkább vágyom rá hogy sajnáljanak és foglalkozzanak velem.Rengeteget gondolok arra hogy milyen jó lenne ha pl elájulnék vagy történne velem valami és sajnálnának az emberek emiatt...

Tudom hogy ez nagyon rossz dolog,de egyszerűen ,vágyom rá',és borzasztó hogy tudatában vagyok annak milyen rossz dologra vágyom,de tehetetlennek érzem magam...Egyszerűen vágyom rá. :S

Mit tehetnék hogy ez elmúljon? Már az ötlet is megfordult a fejemben hogy kárt teszek magamban...De (SZERENCSÉRE) képtelen lennék rá a következményeket ismervén.

Pedig nincs az életemmel semmi probléma.Nem vagyok csúnya,van egy szerető családom,meg van mindenem amire szükségem van.Bár nem mindig gondolom így...

Édesanyám mondja hogy nekem mindig ,milyen jól áll(t) a szénám', meg hogy nekem aztán nincs miért panaszkodjak.A baj csak az hogy ennek az ellenkezőjét látom,amit persze nem adok a tudtára,hisz összetörne szegény... Én nem látom olyan jónak az életem mint Ő.Úgy érzem nem is foglalkoztak velem szinte semmit amikor szükségem lett volna rá.A 3 testvérem amikor már nagyobb lett és nem kellett velük tovább játszaniuk,rólam megfeledkeztek.Észre se vették,hogy szükségem van rá ahogy minden gyermeknek.A testvéreim állandóan vertek,ordítottak velem stb... Míg más gyerek maciért imádkozott,én minden egyes nap sírva könyörögtem azért hogy egyetlen nap teljen el anélkül hogy ne üssön meg senki és ne legyen veszekedés itthon.

8-11 éves koromban nagyon ,elcsúfultam' ,nagyon sokan bántottak emiatt.Csúfoltak,kigáncsoltak és társaik.

A suliban nem volt egyetlen igazi barátom sem.Én bizalommal nyitottam mindenki felé,ők pedig visszakézből visszaéltek a bizalmammal.Mindent magamban tartottam.

Most,amikor adnék magamra egy kicsit úgy érzem nekem nem jut semmi,nem is létezem.Míg a nővérem ruhái egy egész gardróbot betöltenének,nekem alig van valami,az is ronda mint a bűn.3 évig könyörögtem nadrágokért,végre elértem hogy 4 dbot összegyűjtsek,ebből 2 elszakadt és 2őt így is a nővérem adott mert neki már nem kellett.

Ha én kérek valamit,akár a legkisebb dolgot,hónapokig könyörögnöm kell érte,mert ,nincs pénz rá'. Mindeközben a drága testvérem szinte csak csettint egyet és a kezében is a pénz,akár 5ezer forint,miközben én csak egy pár száz forintos valamicskét kértem.

Apám edző.Amikor bemutatót tart,mind a 3 testvéremet bemutatja,még a nagy lusta rockerbatyit is.Egyes egyedül én maradok ki a sorból.Anyát,a testvéreket,sőt,akik edzésre járnak mind egyenként bemutatja.Én meg mintha nem is léteznék,meg se említ.

Szociális fóbiám is van,ebből most épülgetek fel,mert az új suli hatalmas segítségemre volt,és szinte minden ,tökéletes lett'. Persze nem sokáig. A szerelmem(oké,oké,tudom fiatal vagyok ehhez,de higgyétek el én sem terveztem be!),nagy valószínűséggel súlyos beteg...Még nem 100%-ig biztos,de teljesen összetörtem a hír után.Egyszer már vérzett az orra,majdnem elájult.....

A lényeg hogy segítségre lenne szükségem mielőtt még kárt tennék magamban! :S

13/L

2010. nov. 23. 20:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy hosszú lett...

A lustábbak kedvéért röviden:

Szeretném ha sajnálnának az emberek,nem egyszer megfordult a fejemben hogy kárt teszek magamban.

Szeretném ha nem vágyakoznék többé ez iránt mert tudom hogy rossz dolog...

2010. nov. 23. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
hácc. te is tudod, hogy szeretethiányod van, de egy pszichológus nyilván nem lenne rossz.
2010. nov. 23. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Gyakorta jutott nekem is ilyen eszembe: de jó lenne ha eltörne a kezem és mindenki velem foglalkozna, de jó lenne ha .... DE gondolj arra, hogy nem csak negatív dolgokkal lehet a középpontba kerülni. Tégy olyat, ami miatt felnéznek rád. Egyébként tuti, hogy szeretethiány miatt érez ilyeneket az ember.
2010. nov. 23. 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Megértelek,majdnem ugyanez ahelyzte velem is,engem se szeret senki,se család...senki! ÉS ÉN IS MINDIG ARRA VÁGYOK,HOGY ÁJULJAK EL,legyek súlyos beteg! stb.. meg kicsit sokat sajnáltataom magam...szerintem te is rájöttél az okára...remélem te kigyógyulsz ebből:)puszi:)
2010. nov. 23. 20:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Második:Igen,erre is gondoltam már de nem jutok vele sokra,ugyan is mindig ha segíteni szeretnék az száz hogy balul sül el...Mindig az ellenkező hatást érem el. :\

A ,nagy jó cselekedetet' pedig még nem volt alkalmam véghez vinni,nem volt kiért vagy miért,de őszintén várom az alkalmat. (:

Jöhetnek még az ötletek,mert ha nem ébren,akkor álmomban ártok magamnak...Nem egyszer ébredtem fel úgy hogy sírtam vagy ordítottam,vagy teljes erőmből nekivágtam valamimet a falnak vagy az ágy szélének,netalántán iszonyúan görcsölt valamim... :S

2010. nov. 23. 20:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Harmadik: Hát,igen...:S

Legfőképp én is az ájulásos dologra vágyok,de nagyon. :S

Viszont kívánom,nagyon szépen köszönöm!! (:

2010. nov. 23. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
baj van a világgal, úgy látom. :)
2010. nov. 23. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
78%.os vagyok,én is az ájulásra vágyoka legjobban:) tesi óra előtt direkt nem eszek,volt,h egy egész napig nem ettem hátha..de nem:S én is nagyo agresszív vagyok,kitörtem itthon az ablakot,hát ne tudd meg mit kaptam érte:(
2010. nov. 23. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Énis vágyom néha ijesmire, de azér hogy tugjak gépezni am pszihológus nem esz meg
2010. nov. 23. 22:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Már én is éheztettem magam...:\

Na,emberek,most már végleg befuccsoltam.

Kiderült hogy a barátom a legkisebb eséstől is életét veszítheti 90%-ban. :'(

Ő tartotta bennem a lelket...Az egyetlen támaszom.

Fogalmam sincs mihez kezdek...Újra összetörtem.Végleg. :'(

2010. nov. 24. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!