Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kórós önbizalomhiány - mi...

Kórós önbizalomhiány - mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Meg tudom úszni orvos és gyógyszer nélkül? Meg akarok "gyógyulni".
2010. nov. 22. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,első kérdésem az lenne,hogy miért van önbizalom hiényod? mi a problémád? Vélaszolj ezekre és segítek!Ne aggódj meg tudod úszni:)
2010. nov. 22. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm előre is:)

Magammal kapcsolatban nagyon leírom magamat. Mind külsőleg, mind belsőleg, és egy nagy nullának tartom magamat. Sajnos kivetítem ezt a környezetemre is:( Nem hiszek benne, hogy bármire is vihetném az életben. Nem bízok magamban. Elrontottam jó pár dolgot. A munkahelyem is bánt, hogy ott kell dolgozzak. Egyetlen pozitívum, ami történt velem az elmúlt időszakban, hogy összejöttünk a párommal. Ez sok mindent ellensúlyoz, de hogy most itt vagyok, ahol... :(

2010. nov. 23. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocis,hogy iylen későn válaszolok,hány éves vagy amúgy..kinézeteddel is van problémád?:) mert azzal ne legyen,ha összejötél azzal ,akit szeretsz,és belsőleg mi a baj? bántanak a munkahelyeden? vagy esteleg kezdő avgy és többet vársz el amgadtól? vagy nem is ezt akartad,de vmi nem sikerült?
2010. nov. 23. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok. Igen, nem ide akartam jutni ennyi idősen. Suliba nem sikerült a felvételim (saját hibámból), és most olyan munkahelyen dolgozom, ami vicc (meki). Van szakmám, de nem nagyon szeretem (cukrászat). Még elhelyezkedni sem tudok vele. Ötletem sincsen mihez kezdjek. És abban sem bízok, hogy sikerül valamit is elérjek.

Külsőmmel annyi a bajom, hogy amióta összejöttünk, feljött rám 2-3 kiló. (Utóbbi két hónapban, mert ideges voltam és ettem). És nagyon zavar, mert eléggé kellemetlen helyre:(

Barátom persze mindenben mellettem áll, de ha azt se tudom, hogy mit akarok... s nem is gondolkodom ezen, mert nem bízok magamban egyáltalán:S

Tudom, még csak 21 éves vagyok, de sok kudarc ért már.

Köszönöm, hogy meghallgatsz.

2010. nov. 24. 06:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább gondolj bele hogy szerencsés vagy..valakinek munka helye sincs meg felesége se barátnője.. vannak nálad rosszabb helyzetű emberek:I
2010. nov. 25. 19:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom. Tudom, hogy vannak rosszabb helyzetű emberek. Sokkal rosszabbak. Nem a helyzetemet akartam ezzel kihangsúlyozni, hanem hogy miért lehet ez az önbizalomhiányom. És amikor bekattanok, akkor tneljesen befordulok, és megmaradni sem lehet mellettem. És hiába tudom, hogy nem olyan rossz... Ezért kérek valahogy segítséget...
2010. nov. 25. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
éS MIT AKARTÁl dolgozni am?:) Miért nem sikerült a felvételid? és NE AGGÓDJ AZÉRT A 3 KILÓ feleslegért:) párod ígyis szeret,de szedd össze magad! és ne a fiútól függj:S próbálj meg magadtól talpra állni:)és már végképp így marad ez a munkahely?
2010. nov. 25. 22:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendőrsuliba készültem.

Nem, ez a munkahely nem fog mindig így maradni. Amíg nem találok jobbat.. S nagyon nincsen álláshirdetés a szakmámon belül. Igazából a rendőrsuli miatt még mindig emésztettem magamat (mert a saját hibámból nem vettek fel), de tegnap végleg összetört ez az álmom. Barátom mondott biztató szavakat, így igyekszem továbblépni. Talán neki van igaza, hogy még van más járható út is, amin végig szeretnék menni, csak meg kell találjam.

2010. nov. 26. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!