Mindig remegek, ha zavarban vagyok. Mit tehetek ellene?
régebben csak a kezem,mostanába már a fejem is, és eléggé zavaró tud lenni,mellesleg beszarinak is tartanak ezért(csajok is)
F/15
Én, ha hibázok (értsd: megbotlok mások előtt vagy hasonló apró balesetek történnek velem) szintén el kezdek remegni, nameg elvörösödök. De meg tudom oldani, azzal, hogy arra gondolok, hogy végül is mással is megeshet ( és meg is esik).
Gondolj arra, hogy a legnagyobb menőcsávó és a legszebb cicababa is hibázik, "megbotlik".
De ha nagyon rossznak érzed, akkor menj valami sport, művészeti vagy egyéb tanfolyamra, ahol másokkal együtt tanulsz, és látni fogod, hogy más is hibázik és más is lehet zavarban.
Menjel el sportolni, attol lesz onbizalmad.
Valamint nezzel meg a you touben bakikat vilaghiru emberekrol, lathatod hogy mindenki hibazik, ez termeszetes.
Mivel tinedzser vagy a zavar kicsit normalis is. A tinedzser evek nem konnyuek senkinek sem.
De én nem csak akkor, amikor hibázok,hanem mikor már meglátok 1 jó csajt akkor is,vagy mikor tanár/valaki hozzámszól
Már nem tudok mit kezdeni magammal :(
3 éve nekem is ilyenem volt :) Ha felelnem/énekelnem kellett a suliban remegtem, és sokszor még a hangom is :D
Visszagondolva poén, de majd elmúlik ne aggódj.
Én úgy léptem túl rajta, hogy úgymond megtanultam kizárni (lesz@rni) a külvilágot. Sok szerencsét :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!