Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van mindenből, mindenki...

Elegem van mindenből, mindenkiből, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van mindenből, mindenkiből. A barátaimból, az iskolából, a hobbimból, az egész életből. Mit tegyek? 17/F
2010. nov. 20. 14:54
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Sosem volt még barátnőm, de nem is akarok, mert nem izgat a dolog... Abba is beleuntam igazából, nem érdekel.
2010. nov. 20. 19:16
 22/36 anonim ***** válasza:
akkor marad a depresszió
2010. nov. 20. 19:28
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, ahogy igyekszel tenni az ellen, hogy ilyen hangulatod legyen.... :)

Komolyan: azzal, hogy még jobban hangoztatod, hogy milyen szar neked, nem lesz jobb semmi. Szedd össze magad, kapcsolj be egy vicces filmet vagy menj el egy buliba.

Hogyan lehet a barátnőzésbe beleunni, ha soha nem is volt??? Próbálj meg szerezni egyet és rájössz, milyen jó is az.

Másrészt mit vársz tőlünk? Nem oldhatjuk meg az életed, nem változtathatunk meg, ha te nem igyekszel! Csinálj valamit, majd érezni fogod, mi a jó, és ha találsz egy ilyen dolgot, akkor folytasd és ne add fel!

2010. nov. 21. 01:11
 24/36 anonim ***** válasza:

Azt gondolom Rólad, hogy azt a kort éled, amikor az a személyre szabott igényed, hogy szeretnéd középpontban érezni Magadat , - és ezt az említett módokon nem lehet elérni, így "érdektelenné" váltak...

Javaslom, keressél Magadnak egy olyan embert a környezetedben, - vagy akár újonnan, - aki előtt úgy érzed, hogy fontos vagy, gátlások nélkül magadat adhatod - annak kockázata nélkül, hogy cikinek éreznéd ezt az egészet!

Az eddigi hobbijaid közül jó lenne minél többet nem elveszíteni, mert ezzel az életed jelentős hányadát is elveszíted, - konkrétan azt az időt és energiát, amelyet eleddig a művelésükbe öltél.

Eljön az idő, amikor áldani fogod az eszedet - a helyes döntésed okán, - mert a válságos időkben lesz mihez nyúlnod (Magadon kívül is) és lesz olyan elfoglaltságod, amiből - még nem tudhatod, - emberhez méltóan, szégyenkezés nélkül meg fogsz tudni élni.

2010. nov. 21. 10:18
 25/36 anonim ***** válasza:
75%
Tudom már! Vegyél magadnak egy kutyát! Ha már magaddal nem vagy hajlandó törődni, akkor hátha egy kis kutyus jobb kedvre derít és felébreszti az életösztönödet! Ha nekem rossz kedvem van játszom egyet a kutyámmal, és máris ezerszer jobb.
2010. nov. 21. 10:46
 26/36 anonim ***** válasza:
szex?
2010. nov. 25. 14:49
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdeklik a lányok.

De akkor a fiúk érdekelnek?

2010. nov. 25. 14:53
 28/36 anonim ***** válasza:

mintha csak én írtam volna:D

csak lány vagyok... szerintem hosszútávon ez így nem jó. én is unok mindent, de én változtatni szeretnék majd amint lesz rá időm... neked is valami újat kéne hozni az életedbe.nem?

2010. nov. 25. 14:55
 29/36 anonim ***** válasza:
verd ki pajtás! csapd a falra, és rühögj egyet!
2010. nov. 25. 14:57
 30/36 anonim ***** válasza:
83%

Szilvás gombócot.

Mert azt szeretem.

2010. nov. 25. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!