Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehet ez? Ez most...

Mitől lehet ez? Ez most tényleg így van vagy pszichés?

Figyelt kérdés
Van egy problémám ami elég régóta lehúz engem. Arról van szó, hogy kb semmi önbizalmam, szerintem nem vagyok szép, de ronda sem, a pasim természetesen azt mondja én vagyok számára a legszebb (dumaaaa) meg sulin kívül kb. "jócsajnak" számítok . Otthon reggelenként összekészülődök és szépnek látom magam, de amint beérek a suliba, már szinte WCbe be se merek menni, mert amint meglátom magam a tükörben iszonyat csúnyának látom és érzem magam.
2010. nov. 16. 20:03
 1/6 Moszuke ***** válasza:
csúnya csaj nincs...
2010. nov. 16. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy csúnya, főleg ha a pasid mondja, viszont az önbizalmad és az önértékelésed a béka segge alatt van, ami bizony negatívan hathat a későbbi életedben, ha nem kezdesz vele valamit!
2010. nov. 16. 20:17
 3/6 A kérdező kommentje:
valszeg a sulimmal és azonbelül az osztályommal van gond, sosem fogadtak el TELJESEN én ott siha nem lehettem "jónő" vagy bármi ami pozitív...:S evvan ettől vok a béka segge alatt, de persze sulin kívfül pont fordítva van minden mitől van ez???
2010. nov. 16. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert neked nagyon számít másik véleménye....

és rossz az önértékelésed...

2010. nov. 16. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos jól nézel ki:).Főleg ha én mondom:P
2010. nov. 16. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg átgondolni, hogy igazából min is problémázol. Néz kicsit körül, hogy mások milyenek, nekik hogy megy.

És rá fogsz jönni, hogy amin most te rágódsz az nevetséges. :)

2010. nov. 16. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!