Az egoista emberekkel mit kezdjünk?
biztos ti is voltatok már úgy hogy beszélgettek egy X személlyel,akiről tudjátok hogy egoista,büszke,makacs...stb
és ha beszélgettek egy témáról,hiába van nektek igazatok és hiába mondjátok megy az igazat,"Lepereg" róla és addig magyaráz,és úgy tekeri a szavakat hogy majdnem belétek beszéli hogy "ti vagytok a hibások" meg akármit csináltok csak neki lehet igaza.
Nem tudom, hogyan létezhetnek ilyen emberek. :D
Most érted, én kemény vagyok, jól nézek ki és mellé még okos is vagyok, de én tudom, hogy mindig a másik a hibás ;)
Az hogy lepereg róla stb., az még nem jelenti, hogy ő tudja, hogy nincs igaza. Ő maga előtt is be akarja bizonyítani, hogy jól cselekedett, jól látta a dolgokat, mert azt nem tudná elviseni, hogy összeomoljon a saját magáról alkotott "tökéletes" képe.
Mit csinálj?
"Teljesen nyilvánvaló, hogy neked ebben tökéletessen igazad van, de talán esetleg netalántán egy picikét ígymegúgy is...":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!