Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az egoista emberekkel mit...

Az egoista emberekkel mit kezdjünk?

Figyelt kérdés

biztos ti is voltatok már úgy hogy beszélgettek egy X személlyel,akiről tudjátok hogy egoista,büszke,makacs...stb

és ha beszélgettek egy témáról,hiába van nektek igazatok és hiába mondjátok megy az igazat,"Lepereg" róla és addig magyaráz,és úgy tekeri a szavakat hogy majdnem belétek beszéli hogy "ti vagytok a hibások" meg akármit csináltok csak neki lehet igaza.

2010. nov. 16. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogyan létezhetnek ilyen emberek. :D

Most érted, én kemény vagyok, jól nézek ki és mellé még okos is vagyok, de én tudom, hogy mindig a másik a hibás ;)

2010. nov. 16. 09:24
 2/8 anonim válasza:
EL kell kerülni, mást nem nagyon tehetsz. Ha erre nincs lehetőséged esetleg leckéztesd meg valamivel.
2010. nov. 16. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Javaslom megnézni Michael Douglas Játsz-ma című filmjét. Témába vág.
2010. nov. 16. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Az hogy lepereg róla stb., az még nem jelenti, hogy ő tudja, hogy nincs igaza. Ő maga előtt is be akarja bizonyítani, hogy jól cselekedett, jól látta a dolgokat, mert azt nem tudná elviseni, hogy összeomoljon a saját magáról alkotott "tökéletes" képe.

Mit csinálj?

"Teljesen nyilvánvaló, hogy neked ebben tökéletessen igazad van, de talán esetleg netalántán egy picikét ígymegúgy is...":)

2010. nov. 16. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én elkerülöm őket jó messzire. Meggyőzni nem lehet őket, és kben sincs sem időm, sem kedvem arra, hogy órákon át hallgassam, hogy mennyire jobb nálam...
2010. nov. 16. 14:23
 6/8 Tihanyi Fruzsina válasza:
Fogadd el őket:DÉn sm vagyok egoista, csak tökéletes xD XD:D
2010. nov. 16. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:
toleráns együtt élés :D XD
2010. nov. 17. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
ignoráld őket. nekik közönség kell, ha az nincs, meg vannak lőve.
2010. nov. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!