Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Apám többszörös személyiségű?...

Apám többszörös személyiségű? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Apám érdekes figura, születésem óta nem él velünk, kb. 2 éve ismerem, és nagyon fura a viselkedése...

Nem hiszem hogy a többszörös személyiség illene rá, de akkor mi?

Kis világokat épít fel, és adott személynek adott világot mutat... mindenkinek szemrebbenés nélkül hazudik, de állandóan...

Pl.

-Életében 1* dolgozott 2 évet, a felesége elküldte dolgozni, erre ő elment anyum munkahelyére dolgozni, mert anyum tetszett neki... közben az adott munkára teljessen képtelen volt... (mintha valaki a sürgősségin dolgozna, és nem bírná a vért...)

-Van 2 féltestvérem, egyik idősebb tőlem, de anyum és én csak 2 éve tudtuk meg...

-A családja állítólag mindent tud rólunk, de amikor a féltestvéremet kérdeztem (chat-en, névtelenül, nem tudta hogy ki vagyok) nem is értette, vagyis semmit sem tud...

Az a legérdekesebb, hogy akárkinek hazudik szemrebbenés nélkül, és előad egy nagyon meggyőző szép mesét, amiben egyáltalán nincs hiba...

Pl. Amikor együtt vagyunk, (pl. vidámparkban) és a felesége hívja (ellenőrzi) egyből mondja

-Az Auchanban éppen hűtőt vásárolok a Tibinek.

-Vegyél mosóport.

-Már kijöttem az üzletből, de bemegyek a másikba..

(Közben elhúz mellettünk a hullámvasút, erre apum beszól "Csak a csöves visszatolta a kocsit, az zörög.")

Lerakja a telefont és beszól nekem "Nem volt mosópor..."

Amikor én hívom, egyből beszól "Szevasz, éppen győrben vagyok..." közben 5 perce láttam valahol a kocsiját...

Legutóbb természetvédelmi területen mentünk át kocsival, utánfutóval (volt behajtani tilos, meg sorompó) az erdész leállított, erre apám beszól, "Kidumálom, oszkár díjas alakítás lesz..." Ránéztem az erdészre k..va mérges volt, már arra készültem, hogy a sitten éjszakázok, erre apám kidumálta... "Az a helyzet, hogy muszály itt lennem, mivel a fiam biciklizik, felment a hegyre, lezárta a biciklit, de nem tudta kinyitni a zárat mert valaki belenyomott pillanatragasztót... lejött gyalog, és szólt nekem hogy segítsek, azért vagyok kocsival, mert minnél gyorsabban oda kell érnünk, hogy ne lopják el, amúgy a rendőrségnek már szóltam, és engedték hogy ide bejöjjünk."

Én tátott szájjal nézem, szóhoz sem jutok... Az erdész továbbenged... Aztán megkérdezem, és ha az erdész velünk jön? "Nincs itt a bicikli, mert már ellopták.."

2010. nov. 15. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ez biztos hogy nem többszörös személyiség

többi emberrel hogy jön ki ? csak hazudni szokott vagy csalni is ?(már bocs)

mert hogy van pénze ha nem dolgozik?

2010. nov. 15. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Kóros hazudozó, nem tudom, hogy van-e latin neve.
2010. nov. 15. 23:47
 3/14 anonim ***** válasza:
iszonyat jól hazudik, és 2 családja van, ti, + a féltesódék...de nem többes személyiség ettől sztem
2010. nov. 16. 00:00
 4/14 anonim ***** válasza:

vagy az amit a 2. mondott hogy patologikus hazudozó , ez a valószínűbb

vagy esetleg van még 1-2 antiszociális vonása is , de ahhoz többet kéne tudni

2010. nov. 16. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
talán münchausen-szindróma, az a kóros hazudozás neve. De lehet talán viccből csinálja, vagy nem is tudom, elég érdekes eset...
2010. nov. 16. 19:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Profin hazudik... mindig jókedvű, mosolygós, kedves, a lenyűgöző mesélyeivel mindent kidumál... (Általában nem várja meg amíg megszólal az illető, egyből kezdi a mesélyét, és akkor hagyja abba ha már érzi hogy minden rendben, ha valamilyen eszköz kell vagy föl kell használni valakit simán megcsinálja.

Pl. tegnap tudtam meg, hogy a feleségével találkozott régebben anyum... Anyumék nyaraltak, erre apám beállít a strandra a feleségével, és egy sráccal (apum felesége úgy tudta hogy a srác munkatárs, közben meg valami csöves volt), apám rögtön meglökte a "munkatársát", az leöntötte anyumat valamivel, erra apám beszól "Van ruha a szálláson, elviszlek..." 3 óra múlva jöttek vissza, hogy "Kimostuk a ruhát mivel nem egyezett a méretetek..." (a feleségét nem mutatta be, anyum nem is beszélt vele, amikor visszajöttek csak annyit mondott apum "mi 3-an egy helyen dolgozunk" a felesége csak bólogatott, anyum meg nézett, hogy mi van, mert a "munkatársat" sosem látta...

Nem egészen hazugsághoz tartozik, de minig eléri amit akar, ügyesen manipulálja, irányítja az embereket. (Ezért is rúgták ki az egyetlen munkahelyéről, mert kis alkalmazott volt, (felette anyum) és a nagyfőnökével vitette le a szemetet... valaki beszólt a folyosón a főnöknek, az földhöz ba..ta a kukát, visszament ordított és kirúgta...)

Nem számít hogy kinek hazudik (lehet családtag, idegen civil, vagy hatósági személy...) nagyon magabiztosan csinálja, szemrebbenés nélkül.

Nem tudom pontosan, hogy miből van pénze (túl sok nincs, legalábbis így állítja be a családját..., nem tudom pontosan, sosem voltam náluk.)

Régebben valószínűleg csinált valamilyen csalást (hallottam konkrét történetet ami ráillett volna, de ő persze kidumálta, hogy ez baromság)... Én 3. személytől tudom, aki régóta ismeri (A 3. személy mondta nekem, hogy "20 éves kora óta ismerem, egyik nap megjelent a faluban, vett egy telket, 2 hónap alatt építetett rá egy 2 szintes családi házat, megnősült, azóta itt él, 1* volt munkahelye rövid ideig...")

Én úgy tudtam hogy a beteges / kényszeres hazudozók mentálissan kissé sérültek, és nem tudják a hazugságaikat követni, néha belezavarodnak... apám viszont soha, ez valami más lehet, de nem tudom mi.

2010. nov. 16. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Érdekes az apukád, az biztos. Szeresd úgy ahogy van. Tartózkodj az itélkezéstől, bármilyen szindróma is, fogadd el, nevess rajta felszabadultan. A többit hagyd az Égiekre.
2010. nov. 17. 22:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Jó fej, jól elvagyunk...

Csak kíváncsi vagyok hogy mi van vele... Valamilyen pszichés betegség lehet...

2010. nov. 17. 22:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Vagy antiszociális.
2010. nov. 18. 17:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt hívják pszichopatának, vagy szociopatának.
2010. nov. 18. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!