Volt már úgy, hogy nem akartad hogy megismerjenek?
Én munkahelyi csalódások miatt munkahelyet váltottam, és most jól eljátszadozok. Élvezem, hogy nem tudnak a kollégáim kiismerni. Jobb is így, ha tudnak rólam komolyabb dolgokat, úgyis csak visszaélnek vele.
Így meg, hogy csak látnak, de nem ismernek, ők fognak legjobban meglepődni, hogy meg tudom majd védeni magam, ha bántani akarnak, hiszen ezt most senki sem nézné ki belőlem.
Én viszont mindent megtettem, hogy megismerjem őket (nem nehéz, hiszen az emberek imádnak magukról mesélni), így ha muszáj lesz, nekem van fegyverem, ők meg még mindig nem kapcsoltak, hogy miközben én kifaggattam őket, ők nem tudnak rólam semmit. :P
mások megismeréséhez nem feltétlenül kérdések kellenek, hanem idő, méghozzá nagyon sok
én nem akarom, hogy mások megismerjenek és én sem akarok másokat megismerni, mert az azt jelentené, hogy sok időt venne igénybe és nem akarok évekig ilyen hülyeségekkel foglalkozni
mire jó az ha megismerünk másokat? nem sok hasznunk származik belőle, talán csak a bizalom, mert ha ismersz másokat akkor tudod, hogy bízhatsz e benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!