Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már úgy, hogy nem akartad...

Volt már úgy, hogy nem akartad hogy megismerjenek?

Figyelt kérdés
Lehet nem a legmegfelelőbb a kategóriaválasztásom de mindegy. A közelmúltban sikerült ismételten csalódnom egy hatalmasat egy lányban, akibe beleszerettem. Jött a "szokásos" letörtség a részemről, bár így utólag szinte röhejes hisz tudhattam volna. Hallottam már nem egyszer a "hát aranyos vagy, kedves vagy, rendes vagy de én nem szeretném" felépítésű mondatokat és elhatároztam, hogy ha egy lány így kezdi el legközelebb a nagy bevallás után a mondatát, akkor a felénél elmegyek onnan. Természetesen az idő múlik és azon kaptam magam, hogy egy ismerős, barát a szokottnál többször kérdezget, kedvesebb, mintha hirtelen nagyon felkeltettem volna az érdeklődését. Meg akarna ismerni. Én viszont ezt nem nagyon hagyom. Amint valami olyan lesz a téma, amivel jobban megismerhetne rendszerint elkezdem és egy "na mindegy" mondattal lezárom és noha faggat én kitartok a "mindegy"-nél. Arra, hogy netalántán, véletlenül, esetlegesen tetszek neki nem gondolok, ahogy arra sem, hogy én érzek e bármit is iránta, hiszen az első sorokban említett dolgok miatt most elég üres vagyok ezen a téren. Mondhatnám azt, hogy ez az oka, hogy ilyen passzív vagyok, de sosem szerettem, ha valaki meg akar ismerni. :)
2010. nov. 15. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, utálom ha valaki ismer és tudja milyen vagyok, stb. Persze az ismerőseimnek van rólam egy képük (gondolom), de nagyon sok mindent nem mondok ki amit gondolok, sok kindent meg másképp, ezért az a kép nem igazán én vagyok valójában, de nekem ez így tökéletes. Nem mintha szégyellném magam vagy ilyesmi. Nem is tudom mióta van ez így, de pl még anyám se ismeri az igazi énemet. Nem tudom megmagyarázni hogy ez igazából miért jó nekem, de ez van, nem akarok megváltozni, szeretem hogy két arcom van. :) 19/l
2010. nov. 15. 02:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én munkahelyi csalódások miatt munkahelyet váltottam, és most jól eljátszadozok. Élvezem, hogy nem tudnak a kollégáim kiismerni. Jobb is így, ha tudnak rólam komolyabb dolgokat, úgyis csak visszaélnek vele.

Így meg, hogy csak látnak, de nem ismernek, ők fognak legjobban meglepődni, hogy meg tudom majd védeni magam, ha bántani akarnak, hiszen ezt most senki sem nézné ki belőlem.

Én viszont mindent megtettem, hogy megismerjem őket (nem nehéz, hiszen az emberek imádnak magukról mesélni), így ha muszáj lesz, nekem van fegyverem, ők meg még mindig nem kapcsoltak, hogy miközben én kifaggattam őket, ők nem tudnak rólam semmit. :P

2010. nov. 15. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát Előző középiskolámban így indítottam. Mert a nyáron ért egy óriási csalódás. Szóval a lényeg, hogy tudatosan "nem fogtam fel az életet". Azaz csak őgy voltam, pörögtek a napok de semmilyen érzelmi, lelki vagy akár fizikai behatás nem ért. Arra sem vettem a fáradtságot hogy egy összetett mondatot alkossak. Szóval így lement 1 év, azután már mindenkivel beszélgettem, mindenkit ismertem de engem senki és 3.-ra nagyon jó barátaim lettek, de eljöttem a suliból és most ugyan ott tartok! Csak épp mindenkivel jóba vagyok beszélgetek de semmit nem árulok el magamról! Igazából még én sem tudom milyen vagyok, mert ami volt elmúlt ami utána jöt az nem is volt és ami most van arról tulajdonképp mindenki tud. :D Szóval nincs mit elárulnom..
2010. nov. 16. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:

mások megismeréséhez nem feltétlenül kérdések kellenek, hanem idő, méghozzá nagyon sok

én nem akarom, hogy mások megismerjenek és én sem akarok másokat megismerni, mert az azt jelentené, hogy sok időt venne igénybe és nem akarok évekig ilyen hülyeségekkel foglalkozni

mire jó az ha megismerünk másokat? nem sok hasznunk származik belőle, talán csak a bizalom, mert ha ismersz másokat akkor tudod, hogy bízhatsz e benne

2010. nov. 28. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!