Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat egy cél. Te miért szeretnéd elérni? Miért akartad, hogy legyen valakid?
Egy egészséges kapcsolatban mindkét személy jól érzi EGYEDÜL is magát, egymagában is teljes egyéniség és a barátokkal is jól lehet magunkat érezni.
Akkor mi az az ok, ami miatt annyira küzdünk és keressük a hozzánk illőt?
23/F
Jó egyedül, jó a barátokkal, és jó a szerelmeddel. Ez a normális (szerintem). Én nem úgy gondolom, hogy ez egy ösztön, hanem úgy, hogy szeretni é szeretve lenni nagyon jó dolog. EGyedül a hobbimmal foglalkozom. A barátaimmal lazulok, bulizok, stb... De a párommal szinte mindent jobb csinálni. Hogy miért? Az érzés miatt. A szerelemnek nem lehet parancsolni. Nem beszélve arról, hogy szeretkezni is vele szoktam, szóval! :D Mondjuk abban igazad van, hogy valaki nagyon küzd, és keres, pedig nem kellene. Ha akar, úgy is belép az életedbe az igazi. :)
20/L
Mert már kezdek beleőrülni a magányba+még sosem volt, és már tényleg itt lenne az ideje.:)
21/L
Nem cél. Állapot. Az, hogy Te küzdesz vele, nem jelenti, hogy én is küzdök. Valamikor persze én is küzdöttem. Most nem. Most (~4 éve) küzdelem nélkül találtam meg a hozzám illő párt, és jobban is vagyunk, mint amikor "küzdöttem". Ehhez "csak" tapasztalni kell. Amit az egyedül-létről írtál igaz. Ha mégis küzdesz, akkor az pont azt jelezheti, hogy nem vagy még tökéletesen békében önmagaddal, keresel egy részt, vagy valakit, aki pótolhatja számodra azt, ami belőled szerinted hiányzik, és szintén szerinted szükséged van rá. Ez lehet, hogy mind nem tudatos, lehet tudattalan.
43/F
Én egyáltalán nem kerestem csak lett.....Sohasem volt a célom, épp azért amiért írtad......
És szerintem épp ezért tökéletes a kapcsolatom....mert nem lóunk/ lógtunk egymáson soha teljesen normálisnak találom hogy van múltja, vannak haverjai, hobbija.....és nekem is van... Van külön életünk és vannak közös programjaink is....
"szerintem nem cél, hanem az élet velejárója. a kisujjamat sem mozdítottam soha egy pasiért sem"
Klassz.Lássuk, ha én mint pasi ugyanezt megcsinálom, összejön valami kapcsolat lánnyal? Rábizom a romantikus részét az életemnek az univerzumra, nem mozditom egy ujjamat egy nőért se...ja bocsi, elfelejtettem, ez csak a nőknél müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!