Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Történt már veletek hasonló?...

Történt már veletek hasonló? Ti pszichológushoz fordulnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval az a probláma, hogy néha teljesen idegen emberektől elkezdek rettegni és bepánikolok.

példa:

Ma ültem a buszon és láttam, hogy egy srác engem néz. Kb. 17 éves lehetett. Mások is szoktak nézni, meg én is szoktam nézni másokat, ez teljesen általános dolog. De tőle iszonyatosan megijedtem. Úgy éreztem, hogy nem csak úgy néz, de nem is úgy figyel ahogy egy fiú szokott egy lányt aki tetszik neki, hanem "szemmel tartott". Fogalmam sincs miért éreztem ezt, de teljesen bepánikoltam. Először arra gondoltam, hogy leszállok, de aztán az jutott eszembe, hogy mi van ha ő is pont ott száll le? Akkor nekem végem. Egyre jobban féltem és leizzadtam, minden mozdulatom görcsös volt, néha a kézfejemet is harapdáltam. Magamban könyörögtem, hogy ne ott szálljon le ahol én. Aztán felszállt egy másik srác őt kinéztem magamnak és eldöntöttem, hogy ha az a félelmetes fiú is ott száll le ahol én akkor megkérem a másikat, hogy szálljon le velem. Az mindegy volt, hogy hogy magyarázom majd ki. Szerencsére nem kellett neki szólnom mert végül a pasi nem ott szállt le ahol én, de mire leszálltam már szédültem és alig álltam a lábamon. Aztán a buszmegállótól hazáig futottam és közben hátra pillantgattam, hogy hátha mégis leszállt és követ.

Ez sajnos nem az első eset, előfordult már, hogy ennyire megijedtem egy idegentől és fogalmam sincs miért. Úgy érzem pár emberen, hogy gonoszak. Pár hónapja egy másik embertől rettentem meg akiről úgy éreztem, hogy olyan indulatok vannak benne mint Hitlerben... oO'

Elmennétek pszichológushoz?

Vagy ez valami normális tini paranoia?

L/16

2010. nov. 14. 19:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Még egy antifasiszta bunkó." mikor voltam az? Hitler gonosz, ennyi volt a megállapítás, erre te le antifasiszta bunkózol, bár magad is gonosznak tartod.

"Az a baj, hogy a korosztályod nincs tisztában azzal amikor valakit valamivel megvádol." SENKIT nem vádoltam meg. TE IGEN. Azzal vádolsz hogy antifasiszta, bunkó és hülye vagyok. Mindezt úgy, hogy nem ismersz, egy ÁRTATLAN mondat alapján.Nem érdekel, hogy ki volt a leggonoszabb vagy hogy ki volt a bűnbak, mert ez a kérdés NEM ERRŐL SZÓLT amíg meg nem jelentél... Felhoztam egy példát, te belémkötöttél, én megvédtem magam, de te még mindig csak kötekedsz értelmetlenül. Én vagyok a bunkó? Már ne is haragudj, de én nem így gondolom. NEM minősítettelek akkor te miért teszed ezt velem? Mellesleg a mások sértegetésére és provokálására vonatkozó szabályokat már sokadszorra hágod át, pedig te magad példálóztál velük.

Ki vagy te, hogy úgy ítélj meg másokat, hogy nem is ismered?

Papolsz az egyenjogúságról, de a tinédzsereket lenézed?

Nem veszed észre, hogy SENKI nem ad neked igazat?

Ez vajon miért lehet?

06:31-es: reméltem, hogy más írja le helyettem.:) Köszi.:)

2010. nov. 15. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
89%
22:34 túl komoly vagy. mért kell ennyire lelkedre venni? csak írt egy hasonlatot, te meg már itt jössz a történelemmel. neked kéne pszichológushoz menni...
2010. nov. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!