Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mással is történt ilyen?

Mással is történt ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, akit 10 éve ismerek, és 6éve legjobb barátnők is vagyunk. Egyszer nagyot csalódtam benne, egyedül voltam, és nem számíthattam rá. Azóta folyamatosan romlik a kapcsolatunk, egyáltalán nem olyan mint régen. Régen éltünk-haltunk egy találkozásért, mostanában ha találkozunk, semmiről se tudunk beszélgetni. Annyira szerettem benne, hogy ő is ugyanolyan "bolond" (jó értelemben) volt mint én, minden hülyeségben benne voltunk. Most van egy barátja aki ezt is kiölte belőle, kezd merev és unalmas lenni. Egy évben kb. 2x ha elmegyünk együtt bulizni, azelőtt állandóan jártunk. A problémákat nem lehet vele megbeszélni, mindig ráfogja valami másra, vagy azt mondja ő nem érzi másnak a barátságunkat. Lassan már nem szeretek vele találkozni, mert utálok mindig rájönni, hogy ez nem a régi.

Ti mit gondoltok?

2010. nov. 11. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:

ilyen mindenkivel előfordul...

nekem is volt olyan barátnőm, akivel 5-6 éve sülve-főve együtt voltunk, buliztunk, stb..

aztán elkerültem egyetemre, és én is változtam.

ma már fogalmam sincs miről beszélgethetnék vele, mert teljesen más irányba mentünk...

2010. nov. 11. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmet is egy"pasi vitte el"ugymond.

Amióta megvan neki azóta folyzton eggyütt vannak és rám nem maradt ideje.Gondolom a pasi se szereti ha helyette velem lóg.

Így meg ,hogy nem találkozunk már nincs is közös témánk.

Utoljára 2hete írtam neki msn-en valamit,amire azóta se válaszolt,barátom egy suliba jár vele és megemlítette neki,Ő meg csak annyit mondott,hogy a tesója miatt nem tud gép elé ülni.

Még jó,hgy 2 gépük van..

Talán csak azért volt velem mert nem volt pasi és unatkozott,így meg már nincs szükség rám/rád.

2010. nov. 11. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
együtt
2010. nov. 11. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat
2010. nov. 11. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:

De az évek során rengeteg embert megismerünk és az idő majd kiszitálja az ilyen "barátokat" és tuti marad olyan is aki már tényleg melletted marad.

Én most így 21évesen barát nélkül vagyok,max a pasim az akit annak tekinthetek:)

Vannak ugyan haverok,de akit igazán barátnőnek tekintenék még nincs.De nem adom fel,ha minden jól megy még előttem az élet;)

2010. nov. 11. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó amit leírtál szóról szóra igaz rám is :) kivétel h én 20 éves vagyok. de eléggé el vagyok keseredve, mert ezt a lányt igazi barátomnak tekintettem...
2010. nov. 11. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz az én történetem nem ilyen hosszútávú... de volt egy legjobb barátnöm, 1 és fél éve ismertük egymást, nagyon jóban voltunk annak ellenére, hogy messze laktunk egymástól..

3 hónapja megváltozott, ok nélkül megbántott de nagyon és eldobott, mint egy rongyot. Én azóta se hevertem ki.. minden nap eszembe jut, hogy miért lett ilyen mikor én megbíztam benne és fontos volt nekem...

Lehet, hogy ha tudná, hogy nem tudtam még elfelejteni jól kiröhögne csak :/

Az a baj, hogy kiderült, hogy régebben is hazudozott sok dologban... és olyat tett, ami miatt nem érdemel bocsánatot, viszont én a hülye fejemmel képes lennék megbocsátani neki még most is :'(

2010. nov. 11. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáteszem: Nekem elötte sose volt igaz barátom, ezért nekem nagyon sokat jelentett és ezért is bánt ennyire a dolog :(

16/L

2010. nov. 11. 21:34
 9/9 A kérdező kommentje:
sajnálom :( mostanában olyan kevés a normális ember, egyre többet csalódok bennük :(
2010. nov. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!