Mi lehetett ez, mással is történt már ilyesmi?
Igaz ez volt az első próbálkozási hónapunk a párommal, de olyan érdekesen zajlott. Szóval eddig nagyon pontos volt a ciklusom 28 napos +- 1-2 nap. ugyhogy kiszámoltam hogy mikor lesz pé-m együtt is voltunk a párommal. pár napra rá szurkált a hasam alja , derekam fájdogált ami eddig ilyen korán nem volt. telt az idő jött a nemvárt napja és nem is jött. aztán párnap múlva teszteltem nagyon nagyon halvány pozinak láttam. a cicim nagyon érzékeny volt főleg a bimbóknál a hasam nem fájt egy cseppet sem Aztán vasárnap nagyon erős görcsökkel és teljesen nagy darabos vérzéssel megjött . Kicsit megijedtem hogy most akkor mi van , mert mostanában már jó pár éve nem voltak ilyen erős görcseim. A jobb oldali petefészkemben van egy ciszta elég nagy .
Szednem kellene valamit ami talán segíthet .
Jaj ugy félek hogy mi volt ez.
Menj orvoshoz, ha elmúlt.
Ez a nagydarabos vérzés eléggé nem jó.
Az is lehet, hogy csak késett valami miatt.
Szerintem valószínűleg kémiai terhesség volt. Ez azt jelenti, hogy az embrió beágyazódik, de valami hiba folytán a terhesség megszűnik kb. akkor amikor a vérzésnek jelentkeznie kell. Azt mondják, ilyenkor erősebb és darabosabb a vérzés. Állítólag minden nővel előfordul ez párszor az élete során.
Ne keseredj el, legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni. Lehet, hogy a következő hónap már sikeres lesz.
Valószínűleg babád lett volna, de nem maradt veletek.Én a múlt hónapban ugyanígy jártam. Az orvosom szerint ez jó, mert tudod, hogy teherbe tudsz esni, másrészt nem volt egészséges, ezért nem maradhatott meg. Nyilván mindent éreztem, csak azt nem, hogy most jó.....viszont azóta túlestem rajta, kezdem elhinni, hogy tényleg jobb volt, ha nem maradhatott volna meg, és hogy nem később történt, és bizakodva várom a gyermekeinket, akiket a Jóisten nekünk szánt!!
A doki szerint a terhességek 70%-a így végződik, és legtöbbször az anya ebből semmit sem észlel.
Szóval nézd a jó oldalát.
Viszont én másrészről nagyon aggódtam,és a menstruáció után elmentem az orvoshoz, csinálnom kellett még tesztet is, h a méhen kívüli terhességet kizárja.
Remélem minél hamarabb szülők lesztek!!
Ilyenekre ne is gondolj! Nekem a doki azt mondta a méhnek is tanulnia kell a terhességet, és, ha valkami nincs rendben akkor jobb ezt a természetre bízni. Nyugodj meg! Legközelebb szép erős pozitív teszted lesz, és semmi baj nem lesz! Fontos, hogy pozitívan gondolkodj!
(Előző voltam)
Dehogy lesz ilyen mindig!
Örülj már: egészségesek vagytok mindketten, lehet gyermeketek, előbb-utóbb megérkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!