Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Biztos volt már olyan több...

Biztos volt már olyan több embernek is, hogy egy mondatot, amit kiejtett a száján, egy életre megbánt, mert annyira gáz volt, hogy még sokkal később is kísérti. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Mármint a kísértés ellen.

Hát ugye vannak azok a ciki élmények, amin akkor mindenki nevet, és később aki átélte, az is majd csak nevet egy jót rajta. Ezeket én (is) tonnaszámra gyűjtöm, demost nem erre gondolok. Most olyanra, amin senki nem röhögött, csak nézett rád, és te is amint kiejtetted már begbántad, és soha nem tudod elfelejteni.

Nekem ebből is van, most hirtelen kettő jut eszembe, és néha ezek előjönnek, és akkor nagyon rossz érzés, szóról szóra fel tudom idézni azt a pillanatot, és nem vagyok képes felejteni belőle.

2010. nov. 10. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
majd idővel :D lesz olyan amikor eszedbe jut hogy jéé, már nem jut eszembe. kösd le magad valami mással
2010. nov. 10. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak egyet:/ Gyakorlatilag a legtöbbet.
2010. nov. 10. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen. Majd idővel, de mondjuk az egyiket 2 és fél éve mondtam... de mondjuk annak idővel már nem is lesz akkora jelentősége.
2010. nov. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!