Mi lehet az oka hogy mindig is a deszka csajok jöttek be???? Nagyon kis mell... Lapos popsi.... Nem a fiús lányok...hanem az ilyen laposak..

Szimpla preferencia.
Nem kell mély mögöttes tartalmakat keresni (márh pszichológiait).

De, ezek pont hogy fiúsak.
Én azt figyeltem meg, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A nagydarab pasik a csoffadt csajokat szeretik a vékonyak meg a nagydarabokat.

Egyszerűen mások vagyunk. Igaz ez személyiségtől az ízlésig. Ízlésen belül gondolok itt ételre, italra, ruha és egyéb stílusra, illatokra, hangokra, s igen ide tartozik a vonzódás és szépség is.
Ismerek olyat, akinek szintén a kisebb idomú nők jönnek be.
Ismerek olyat, akiknek a zsírosabb hölgyemények. (Lépj be pl Vindictus mmorpg hivatalos discord szerverére, nézz körbe a képeknél)
Vannak, akiknek a tenyérbe passzoló mellek jönnek be, s olyanok, akiknek már-már a hentai ecchi bögyösök.
Valakiknek a vékony, valakinek a normál, valakiknek az izmos stb.
Igaz ez nők esetében is, hogy mennyire másokat preferálnak.
Nekem a szálkás izomzat + magasság, kecses nyak, jellegzetesen látható, ám arányos állkapocs csont. Nem szeretem, ha nagyon széles. Stb
Szőrös pasik barátnőmnek, nekem a kevés vagy szőrtelen ...
Volt suli társamnak mackós pasi, stb.
Gondolj bele: bajban lennénk, ha ugyanazok, vagy nagyon hasonló preferenciáink lennének. Akkor sokan maradnának pár nélkül, csak pár milliárd ember. Az a felső párezer meg egymással élnének.
Nem véletlen vagyunk különbözőek. 🙃

Nekem is a deszkák jönnekbe. De én be is hozom őket, jól meggyalulom csiszolom a szálkás kis testüket...mert asztalos vagyok.
Valóban nem kell túlgindolni,ugyan az van mint a hajnál,van akinek a szöszik van akiknek a vörös hajuak tetszenek.
Van akinek nagy mell van akinek a kis mell tetszik,stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!