Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi tennél a helyemben?

Mi tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval:

Egy napon van a csapatversenyem, és a meccsem.

De:

Egy csapatba vagyok a volt barátommal, akit vissza szeretnék szerezni, és most lenne esélyem (a verseny előtt, utáni időben, NEM a verseny ALATT :))

Viszont a csapat számít rám, mert a legjobb barátnőm a csapatkapitány -akivel mostanába nem vagyok jóba-, és a csapat elég gyenge, az ellenfél pedig erős, szóval esélyünk 0%, de a barátnőm számít rám, és én (viszonylag) jó is vagyok.

Mit tegyek? Vagy a barátomat hagyom elúszni, vagy a legjobb barátnőm haragszik meg rám!

12/L

(Egyébként vasárnapig kell döntenem)

2010. nov. 8. 20:34
 1/8 A kérdező kommentje:

Helyesbítek:

A MECCSEN a csapat számít rám.

Na izé, az első egy nyelvtanverseny, a második meg egy kosár!

2010. nov. 8. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
SÖMMIT
2010. nov. 8. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:

:D

Lehet, hogy megfogadom.

2010. nov. 8. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Naa hát akkor profi vagyok xD
2010. nov. 8. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Második. A pasit máskor is visszahódíthatod, de egy baráttal összeveszni emiatt nem érdemes.
2010. nov. 11. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
gondolom nem dobnád fel a mecsen a csapatod esélyét 100%ra vagy annyira hogy nyerjetek, ha meg amúgy is 0 % esély van a győzelemre mind1 hogy ottvagy e vagy sem, a barátnőd megbocsált az biztos, főleg hogy 12 évesek vagytok, menny versenyre.
2010. nov. 12. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem bocsátanék meg, pedig én is 12 vagyok.

(Utolsó előtti voltam.)

2010. nov. 12. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
az csak idő kérdése, olyan korban még vitát békülés, békülés vitát követ, majd 16-17 éves kortól jönnek a komolyabb viták
2010. nov. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!