Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol lehet valami foglalkozást...

Hol lehet valami foglalkozást találni, ahol egy semmirekellő ember lekötheti magát?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok, és nem érek semmit. Már régen elvesztettem önmagam nagy részét, és most teljesen az egészet, az értékrendemmel, erkölcsökkel és mindennel együtt. Egy szóval nem vagyok csak egy semmirekellő, életunt senkiházi. Nem akarok semmilyen emberi kapcsolatot, se barátnőt, se barátokat, megvagyok én egyedül. Olyan foglalkozást keresek ahol legalább lehet valami hasznom, és legalább egy kis öröm jut nekem azzal, hogy valami hasznosat csinálok akár önmagam, akár mások számára. Kérlek segítsetek!
2010. nov. 6. 23:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
17 éves vagy öcsém. Fejezd be az iskolát.
2010. nov. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!