Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyáltalán nem követem a...

Egyáltalán nem követem a politikát és emiatt sokszor kívülállónak és tájékozatlannak érzem magam. Ez baj?

Figyelt kérdés
Egy kezemen fel tudom sorolni a nagyobb neveket, akiket úgy hallomásból ismerek, de ennyi. Egyáltalán nem tudom, melyik párt mit képvisel. Azt sem, hogy ha leváltanák a jelenlegi pártot, az miben hozna változást. Fel lehet zárkózni valahogy ebben a témában? Engem abszolút nem érdekel. Szoktam menni szavazni és nem a jelenlegi pártra. Annyit erzekelek és hallok, hogy nem szeretnek minket az EU-ban és az oktatási meg az egészségügyi rendszer egyre rosszabb, alap bérek nem túl magasak. Eddig terjed a tudásom. Nem tudom, ha más lenne, valóban változna bármi? Én nem állami szektorban dolgozom és fogjuk rá, hogy jól élek BP-n. A tömegközlekedéssel meg vagyok elégedve. A kerületem folyamatosan fejlődik, így az itteni polgármester jól végzi a dolgát már régóta, azt látom. De ennyiben kimerül a tudásom és abszolút nem érdekel a téma. Sokszor viszont mikor munkahelyen is szóba kerülnek ilyen témák, csak csendben maradok és nem szólok hozzá, hallgatom a többieket. Ez szégyen?
dec. 13. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően azért baj, amit leírtál, nem vagy képben,nem tudsz valóban neked jó, reális döntést hozni. A politika követ téged akkor us, ha te őt nem, hisz körülvesznek a következményei.

Sokan nem követik egyébként, és ez sajnos meg is látszik az országban.

dec. 13. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor baj, ha szavazni is szoktál a hiányos ismereteidre hagyatkozva. Annyit mondhatok, hogy hallgasd/olvasd/nézd néha a "másik" oldalt is. Az "egyik" oldal, az, amelyik a kormánypropagandát tolja, hogy minden rendben van, ez a szemét Brüsszel, meg Magyarország békepárti (bármi áron). Néhány példa: RTL híradó, Euronews (YouTube, magyar), ATV híradó, egyéb műsorok, Klubrádió. Plusz számtalan online forrás.
dec. 14. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Az Apu Azért Iszik Mert Te Sírsz c. müsorok érthetően tálalják a politikát. Azokat javaslom. A régiekkel is kezdheted.

Az Önkényes Mérvadó részei is jók.

Az Ultrahang és a Hitrádió kicsit fideszbarát, de azért vannak jó műsoraik.

Idehaza meg sok helyen a nagyvilágban nincs már politika. Megszűnt! Tetszés értékelés és kattintásvadászat van. Valóságsót csinálnak politika helyett. Hergelés van érvek helyett. Hazug egyoldalúság van politikai közèlet helyett. Magyar ellenzék nincs! Messiás pártok vannak (kb 1-2 db) akiktől azt várják hogy eltakarítsák ezt a mocskot ami most van. orbánostól gyurcsányostól együtt...

Remèkjük a legjobbakat, mert ha nem így lesz akkor lehet hogy polgárháború lesz. Olyan még itt úgysem volt de az senkinek nem hiányzik.

dec. 15. 02:51
 4/5 anonim válasza:

A tájékozatlanság sosem jó.

Ugyanakkor az idegrendszerednek csak jót teszel vele, ha nem foglalkozol politikával.

dec. 15. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
Tipikus birka vagy akit vagy könnyű megvezetni vagy el sem megy szavazni. (Aztán lehet sírni hogy fele annyit ér a fizetésed mint 2010 előtt...)
dec. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!