Ábel004 kérdése:
Érdemes pszichológushoz fordulnom? Egy utolsó semmirekellő lúzer vagyok.
Figyelt kérdés
Világéletemben nem érdekelt semmi, nagyjából egy robothoz tudnám hasonlítani magam,teljes mértékben üresnek mondanám a "személyiségem". Fel tudok ideig- óráig venni valamilyen szerepet, de igazán kényelmesen a legközelebbi barátaimmal sem érzem magam. Folyamatosan negatív gondolatok gyötörnek magammal kapcsolatban, hajlamos vagyok napogik izolátan lenni a többi embertől. Állandóan pontozom, értékelem magam egy hétköznapi interakciót követően is, hogy sikerült-e jól "szerepelnem", állandóan úgy érzem, senki sem szeret a közelemben lenni, valójában rossz szándékkal vannak mégis kapcsolatban velem. A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk. Nikotinfüggő vagyok és esetenként egyéb szereket sem vetek meg.dec. 4. 21:56
1/5 anonim válasza:
"A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk."
Lehet, hogy nem velük kéne élned, hanem egyedül, hogy szabad legyél.
2/5 anonim válasza:
Autizmus vagy egyéb neurológiai probléma?
S igen, nem ártana szakemberhez fordulni.
3/5 Mendy98 válasza:
Ezekkel a dolgokkal egyértelműen szakemberhez kellene fordulni.
4/5 anonim válasza:
Nem kell pszichologus, eleg meditalnod naponta fel orat
5/5 anonim válasza:
Ez már egy fél diagnózis.
Mikor és hol volt olyan pont az életedben amikor felszabadult voltál és nem éreztél kényszeres nyomást?
A nikotinfüggés kiváltható nikotintapasszal. A cigifüggés az nem, de az egy elég súlyos probléma és nem is higiénikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!