Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdemes pszichológushoz...

Ábel004 kérdése:

Érdemes pszichológushoz fordulnom? Egy utolsó semmirekellő lúzer vagyok.

Figyelt kérdés
Világéletemben nem érdekelt semmi, nagyjából egy robothoz tudnám hasonlítani magam,teljes mértékben üresnek mondanám a "személyiségem". Fel tudok ideig- óráig venni valamilyen szerepet, de igazán kényelmesen a legközelebbi barátaimmal sem érzem magam. Folyamatosan negatív gondolatok gyötörnek magammal kapcsolatban, hajlamos vagyok napogik izolátan lenni a többi embertől. Állandóan pontozom, értékelem magam egy hétköznapi interakciót követően is, hogy sikerült-e jól "szerepelnem", állandóan úgy érzem, senki sem szeret a közelemben lenni, valójában rossz szándékkal vannak mégis kapcsolatban velem. A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk. Nikotinfüggő vagyok és esetenként egyéb szereket sem vetek meg.
dec. 4. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

"A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk."

Lehet, hogy nem velük kéne élned, hanem egyedül, hogy szabad legyél.

dec. 4. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Autizmus vagy egyéb neurológiai probléma?

S igen, nem ártana szakemberhez fordulni.

dec. 4. 22:36
 3/5 Mendy98 ***** válasza:
Ezekkel a dolgokkal egyértelműen szakemberhez kellene fordulni.
dec. 5. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell pszichologus, eleg meditalnod naponta fel orat
dec. 5. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez már egy fél diagnózis.

Mikor és hol volt olyan pont az életedben amikor felszabadult voltál és nem éreztél kényszeres nyomást?

A nikotinfüggés kiváltható nikotintapasszal. A cigifüggés az nem, de az egy elég súlyos probléma és nem is higiénikus.

dec. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!