Hogyan állíthatnám le az állandó dallamragadást az elmémben, folyamatosan valamilyen zenét hallok?
Figyelt kérdés
dallamragadás, zenenov. 18. 17:12
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem normális hogy valamit állandóan hallok. Olyan mintha a gondolkodás helyett ez lenne.
nov. 18. 17:18
3/11 anonim válasza:
Ahogy kinyitom a csipám, már szól a zene a fejemben. Egész nap. Néha zavaró, pláne, ha valami idióta fos ragadt meg az agyamban a boltból vagy rádióból.
4/11 A kérdező kommentje:
3-as akkor te a sorstársam vagy :D
nov. 18. 18:24
5/11 anonim válasza:
Yess, de azt nem tudom, hogy ez normális dolog vagy kóros.
6/11 A kérdező kommentje:
Mióta van nálad ez?
nov. 18. 18:54
7/11 anonim válasza:
Jó kérdés. Fogalmam sincs, szerintem mindig így volt.
9/11 A kérdező kommentje:
Elég rég óta
nov. 19. 13:00
10/11 anonim válasza:
70 éves nő vagyok, s állandóan van valami dallam bennem. Ha egyedül vagyok legtöbbször fütyörészek, vagy dúdolgatok is, de eddig soha nem jutott eszembe, hogy ez valami kóros dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!