Nem érzem magam nőnek. Mit tegyek? Túlsúly, nincs menstruació, nincsenek férfiak, akik érdeklődnének irántam. Jókedvű, életvidám és aktív vagyok, nem az a lusta túlsúlyos, illetve szépen fogyogatok, tehat teszek érte.
Figyelt kérdés
DE! Nem érzem magam nőnek, elsősorban a menstruáció kimaradása miatt, az nem is érdekelne, hogy nem figyelnek fel rám, csak bánt, hogy még ki is nevetnek és belém rúgnak. Mit tegyek? Fogyáson kívül.okt. 8. 22:47
12/15 anonim válasza:
A 8-as vagyok. 40/F
Egy nő véleményével szerintem semmire sem mennél. Tapasztalatom szerint tízből kb egy nőnek van jó ízlése nőiesség terén. Na jó, max 2-nek.
13/15 anonim válasza:
A feleségem erősen túlsúlyos és nőgyógyászati probléma miatt csak ritkán jön meg neki, gyereke sem lehet. Mégis imádom. Nálad sincs minden veszve!
14/15 anonim válasza:
A 14-es véleménye is egy vélemény. :D Én jót röhögtem rajta. Nem gondolom h igaza lenne de az összképhez hozzátartozik. :)
15/15 anonim válasza:
Megírod priviben a korod? Nem akarom ide írni a tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!