Nem érzem magam nőnek. Mit tegyek? Túlsúly, nincs menstruació, nincsenek férfiak, akik érdeklődnének irántam. Jókedvű, életvidám és aktív vagyok, nem az a lusta túlsúlyos, illetve szépen fogyogatok, tehat teszek érte.
Hany eves vagy és hány kiló?
Ez régen is így volt?
A durva túlsúly sajnos tényleg annyira zavaró lehet, hogy elijeszti a férfiakat. Az, hogy bantanak is miatta, az őket minősíti. Betegseg miatt alakult ki? Az a betegség kezelve van?
Azt mondta kezelhető.
Inkább nem írnám ide le, de igen, régen is így volt és részben betegség miatt alakult ki, részben egy pszichés evés zavar miatt, ami pedig csaladi problema miatt.
Kezelve van a betegség, ahigy írtam teszek érte és van is eredménye, már -5kg, de amikor egy kis siker után boldog szeretnék lenni és büszke, akkor egy rossz beszólás vagy amikor éreztetik velem, hogy számba sem vesznek olyankor megint megingok és visszacsúszok, vagy csak nem látok az életemben és magamban semmi jót. (Amikor egy hölgy ismeröőssel megyünk egy ajtón be, ahol őt előreengedik, én meg szorosan mellette, de elém bevágnak, számba sem vesznek. Nem esik jól)
"egy rossz beszólás vagy amikor éreztetik velem, hogy számba sem vesznek olyankor megint megingok és visszacsúszok"
Kerüld azokat, akik beszólnak vagy bántani akarnak, és egy kis siker után is legyél boldog és büszke magadra. Csak így tovább, ne hagyd magad!
Talán Jézus Krisztus keresése újra betölti a lelkedet.
Biblia, újszövetség. Olvasd.
Szerintem:
Jegyezd meg: Te nem férfi vagy, nem is nő, hanem lélek vagy! Mindig is az voltál. Ez pedig jó.
üvd, K
Férfiak vagytok vagy nők? Illetve hány évesek? Biztonsági szempontból kérdezem, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!