Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Belehalsz abba hogyha földet...

Belehalsz abba hogyha földet eszel?

Figyelt kérdés

okt. 2. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ, honnan van a föld, és mit tartalmaz, illetve mennyit eszel. Pl. Ha 5 köbméter földet egyszerre megeszel, biztos neghalsz.
okt. 2. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Alapesetben nem. Söt sok helyen a természeti népek direkt esznek bizonyos földet, mert csak így tudnak megfelelö ásványi anyagokat bevinni a szervezetükbe
okt. 2. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha rádióaktív fold akkor igen
okt. 3. 07:40
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
30%
Öregapámék 60 éve úgy tartották, hogy egy embernek élete során legalább 7 kiló földet (koszt) meg kell ennie. Napjainkban derült ki, hogy az ember bélflórája és a talajlakó baktériumtörzsek közel azonosak. Mondjuk én naponta eszem egy almát, amit a rövid fűben dörgölök le, remélve, hogy néhány ezer baci ráragadt.
okt. 3. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Csak nehogy kutyaszar ragadjon rá 😂🤣
okt. 3. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
A termőföld egy élő valami. Nagyon sok élő szervezet van benne. Szerintem kis mennyiség fogyasztása nem probléma. Max kapsz egy hasmenést. Nyilván van olyan föld, amit ne egyél meg, mert bajod lesz belőle.
okt. 4. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha Csernobilba eszel foldet akkor igen
okt. 4. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én nagyszüleim egy véka földet mondtak, Séf uram. De a lényeg ugyanaz; tudtak valamit, ami mára kikopott a köztudatból.
okt. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!