Mi a véleményetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Most elmondom minden bánatom, hibáim és arra számítok, hogy valaki TAPASZTALATa és jószándékával segít megoldani...
Pár szóban elmondom azt amit útálok magamban:
-nehezen barátkozom, úgy érzem kisebbrendű vagyok a tőbbieknél és egyszerűen nem tudok megnyílni mások felé
-Érzékenység...Ha valaki mond valami kínosat, kigúnyol vagy valami rossz történik velem, akaratom nélkül pirosodnak a szemeim és majd elsírom magam...Nem tudom visszatartani
-Idegesség...Mindég ideges vagyok...A dokinál egyszerűen nem tudok lenyugodni...Az injekciótol nem félek, mert tudom hogy az csak fáj...De ha már vérnyomást kell mérni, kiver a víz...Nagyon félek maga az eredménytől, a tesztektől, amiből kiderül hogy most beteg is vagyok vagy nem...
A pszihológus dumával ne jöjjön senki, mert nem tud segíteni...Senki sem ért meg, nem várják meg, hogy elmeséljem nekik amit akarok, ők csak sorolják a szokásos dumájukat, de nem akarják igazán megérteni, hogy én mire is gondolok, miért érzem igy magam ahogy vagyok...
Arra számítok, hogy valaki ezt már átélte, és elmondja, hogyan is vészelte át...
Köszönöm 16/L
Nehéz az amikor senki sem akar megérteni és érdekes módon- bár ezt nem mondják, de érzed- nem is akar megérteni senki.
A véleményem az, hogy saját magadnak kell feltápászkodnod és megtenned azt, amit megkell tenned. Ha nem megfelelő a viselkedésed akkor tanulj meg uralkodni magadon, ha nem hiszed magad elég okosnak akkor olvass többet, ha nem vagy elég fit akkor mozogj intenzívebben,stb. stb. Egyszóval ne várd a csodát, TEREMTSD meg azt.
Vannak emberek akiken nem segít senki. Miért ? Nem lényeges. Az élet érzésmentes számítógépe ezt dobja egyeseknek. A "csak magadra számíthatsz" életstílust. Nem olyan rossz ez. Sőt, valóban csak a javadra fog vállni, ha megtanulod, hogyan kezeljed az életedet és saját magad is egyben: a tested, a gondolataidat, az érzelmeidet.
Végső ötletként még egy annyit, hogy: megértelek. Voltam ott ahol te vagy most. De megtanultam, hogy amikor nem ért meg senki akkor lehetetlen, hogy segítsen valaki. Ezért csak arra az egyetlen személyre számíthatsz, aki valóban megérti a helyzeted: önmagad. Saját magad kell gondolkodj, cselekedj, továbblépj. Tudod, hogy mit kell tenned. Tudod, hogy milyen akarnál lenni. Csak tőled függ, hogy mi lesz veled.
ki akar óránként 50-100ezreket fiszetni? meg félévig várni az időpontra?!
a pszichológus sem természetfeletti lény, csak tud sok oylan dolgot amit az átlag ember nem tanulmányoz
én is hasonló vagyok, csak én ilyen ellentét ember vagyok; van akik előtt nincsenek gátlásaim, és van akik előt(főleg idegenek) nagyon is sok
mostmár egyre roszab mert akikben megbiztam azok viszaéltek ezzel, emia álandó gondjaim vannak
ami fentebb irt az egyik postoló:
ha egyedül csinálsz mindent akkor annak az az előnye hogy könyebben eljutsz egy bizonyos szintre
ha támaszkodsz valakire akkor sokkal több a hibalehetőség; de meszebbre lehet igy jutni
sokat kel gondlkodnod magadban, hogy mi miért van, milyen emberek vannak, mit kellene tenni, stb. nekem ez segit midnig
de nekem főleg az segitett hogy találkoztam egy lánnyal(interneten ismertem meg őt) a nyáron; és nekem ő úgy tökéletes ahogy van: nem csak az hogy szerelmes vagyok, hanem szellemileg(agyilag) is őt választom mert tudom hogy tőle nincsen megfelelőbb: ez sok dolgot ad nekem(a második); például hasonlitani akarok rá, amikor csinálok valamit midnig eszembe jut ő, hogy mit mondana rá, stb.
nekem ő a támaszom, akkor is ha nem tud róla(vagyis részben mert megmondtam neki hogy szeretem)
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!