Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fiúk miért ilyenek?

A fiúk miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Az osztályba van 2 csaj, aki mindenkinek tetszik. Az egyik egy hidrogénszőke, vihogó, kihasználós lány, a másik egy kényes, kihasználós, hisztizős lány(<-még sose vitte ki a szemetet :S). De miért mindenkinek ő tetszik!?

12/L. Válaszod: ilyen korba még éretlenek!

A bátyám -aki 24 éves lesz- mondja, hogy a fiúk úgy beszélnek a lányokról, mint egy darab rongyról. Borzalmasak- mondja a bátyám.

Válaszod: itt is elfogadható.

Anyám-44 éves- munkahelyén nő ideálról beszélgettek pasikkal. "Legyen szőke, nagy mellű, annyira ne legyen okos, sőt, az baj is stb."

A férfiak miért ilyenek?

2010. nov. 3. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert a farkuk után mennek! Mindig az a "szexi", akinek kinn van a fél segge meg a mellei. aki ízlésesen, szépen, csinosan van felöltözve és nem rakja ki azt, ami van, az már nem "szexi"...
2010. nov. 4. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:

ne általánositsatok mert én nem vagyok olyan!(utolsó hsz)

én pont úgy választottam hogy semmi ribancosság ne legyen benne

2010. nov. 4. 22:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van: Tisztelet a kivételnek, akikből kevés van!

De a lányok nem szeretik annyira a rosz fiúkat. Ez egy olyan megállapítás, amellyet a TV-ben látunk, és nem igaz. (Legalábbis én nem ismerek eggyet se!)

2010. nov. 5. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
MERT ILYENEK
2010. nov. 5. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!