A fiúk miért ilyenek?
Az osztályba van 2 csaj, aki mindenkinek tetszik. Az egyik egy hidrogénszőke, vihogó, kihasználós lány, a másik egy kényes, kihasználós, hisztizős lány(<-még sose vitte ki a szemetet :S). De miért mindenkinek ő tetszik!?
12/L. Válaszod: ilyen korba még éretlenek!
A bátyám -aki 24 éves lesz- mondja, hogy a fiúk úgy beszélnek a lányokról, mint egy darab rongyról. Borzalmasak- mondja a bátyám.
Válaszod: itt is elfogadható.
Anyám-44 éves- munkahelyén nő ideálról beszélgettek pasikkal. "Legyen szőke, nagy mellű, annyira ne legyen okos, sőt, az baj is stb."
A férfiak miért ilyenek?
szeretjük a szexet, szeretjük a sört, és kb itt kimerül a dolog.
én nem vagyok bunkó se magam, se a környezetem szerint, de el tudom képzelni hogy ha valakitől megvonják mindkettőt hosszú időre, esélyes hogy bunkó lesz, és akkor beszél úgy rólatok mind egy darab rongyról. :)
A fiúk a Marsról jöttek, a lányok a Vénuszról
Valóban mindkét nemnek vannak olyan tulajdonságai és szokásai, amelyek az ellenkező nemet megbotránkoztatják sokszor, de a hangsúly ott van, hogy MINDKÉT nemnek. Kevésszer gondolunk bele, hogy nekünk, lányoknak, milyen szokásaink vannak. Pedig találnánk eleget, olyat, amit ha jobban átvizsgálunk akkor rájövünk, hogy jobb lenne, ha elhagynánk.
A fejlődés célja természetesen abban rejlik, hogy minden ember személyesen és csak önmagát próbálja megfigyelni és javítani, illetve változtatni magán ott ahol tud. És ha ezt mindenki meg is tenné akkor nem volna ídő, hogy a másik hibáival foglakozzunk.
De visszatérve a kérdésedre: a fiúk azért ilyenek, mert arra buknak amit vonzónak találnak. A lányok miért buknak a rosszfiúkra akik 2 nap után megcsalják őket ? Mert ilyen fajta srácokhoz vonzódnak.
De ha mindig általánosítunk akkor valóban egy kis búskomorság öntene el mindenkit, hiszen ha mindenki ugyanolyan volna és ugyanolyan emberfajták tetszenének mindenkinek akkor természetesen lennének olyanok is akik soha senkinek sem tetszenének. De ez nincs így. A valóságban el kell tekinteni az átlagtól és elérni odáig, hogy tudatosuljon bennünk: léteznek kivételek. Ráadásul nem is kevesen. De a kivételeket nem az osztályodban kell keresni vagy a sulibüfében. Légy türelmes és amikor majd kilépsz a világba akkor megtalálod őket.
Hogy legyek népszerű a csajok körébe? :D
Szerintem a helyes sorrend az ez:
1.Legyél nagyon bunkó
2.Vegyél szűk farmer nadrágokat
3.Zselézd fel a hajad mindennap
4.Szólj be minden tanárnak,de ha lehet úgy szólj be,hogy jól kib.sszanak veled,hogy egyest kapj,és akkor biztos te leszel a király!
5.Beszélj a WOW-ról,a CoD2-ről,a CoD4-ről
6.Mindennap vagy mindenhéten más csajjal járj
7.Ne legyél szerelmes,csak a sz.xre hajts
8.Dicsekedj a barátaidnak a f....d méretével,mikor ott vannak a csajok is!És hangosan beszélj,hogy ők jól hallják!
...\"Izmos kockahas,üres fej,bronzos bőr és kék szemek...\"
NÁLAM NINCSEN SZERENCSÉÉÉD:D:D
1. Az utcán sétál és valaki megkéri mondja meg mennyi a pontos idö,mit tesz
ön?
a: Segitségért kiabálok. De titkon módfelett örülök,
hogy megtetszettem ennek az embernek.
b: Kétrét görnyedek, mintha leejtettem volna valamit.
Mikor lehajol hogy segitsen megkeresni állon rúgom és elveszem a pénzét.
c: Vissza kérdezek: Miért ön nem tudja?
d: Futásnak eredek, ha szerencsém van nem üt el semmi.
2. Végre sikerül elvinnie a családját egy étterembe,
nagyon büszke magára, de sajnos késön veszi észre,
hogy nincs önnél elég pénz.
a: Kéregetni kezdek a vendégektöl.
b: Felsóhajtok, bárcsak nekem is lenne pénzem arra,
hogy itt vacsorázzunk.
c: Megrendelem a sok finomságot aztán, megkérdezem,
de ugye nem kell kifizetni? Aztán meglepett arcot
vágok és szomorúan mondom: Az én idöben még más világ volt.
d: A gyerekeknek megmondom, hogy most sajnos nincs nyitva
ez az étterem. Ha véletlenül megkérdezik, hogy a többi ember
akkor miért eszik körülöttünk,akkor lekeverek egy - egy pofont
nekik amiért megint kérdezösködnek. Most már nyugodtan
hazudhatom azt, "büntetésböl ma otthon vacsoráztok"
4: Cseng a telefon a lakásban. Felveszi, de nem szólnak bele.
Mit mond a kagylóba?
a: Haló
b: Halló
c: Nem mondok semmit. Várom a választ.
d: Ne szórakozz Vágó István!
sajnos ez igy van, a külső elveszi az emberek eszét...általában az szokot ilyenekről beszélni aki csunya vagy dagadt; én elvileg egyik sem vagyok
cask magam szerint vagyok csunya:'Dde már megszoktam
az a véleméynem erről hogy aki olyan hülye az osztályodban meg amugy is máshol is, hogy a ilyen nyálgépek tetszenek nekik, azok meg is érdemlik hogy hülyék maradjanak! ilyen fiukkal nem kell foglalkozni
amugy engem is nagyon zavar ez a dolog hogy a barátaim leszarják a tulajdonságokat
hehe de én már tudom hogy ki tökéletes nekem!:)
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!