Miért félnek ilyen sokan a magánytól?
semmi értelme,ha valaki fél a magánytól,teljesen felesleges. ami rosszabb,hogy másra is ezt próbálják kivetíteni. én is sokszor megkaptam már,hogy 'jajj,ha ezt meg azt csinálod,nem fogsz kelleni ennek annak.'
mire jó ez? bennem például nincs ilyen,hogy valami miatt nem fognak kedvelni. nekem elég,ha magamnak vagyok jó,nem gondolkozok azon,hogy másnak hogyan legyek jó.
Mert önmagukkal kell lenni és nincsen, aki eltereli a figyelmüket önmagukról, problémáikról, lelki bajaikról stb, amikkel képtelenek szembenézni.
Nincs hova menekülni önmaguk elől.
Rengeteg embernél megfigyelhető. Brutális összeomlásokon mennek keresztül, ha egyedül kell lenniük.
Jómagam pedig imádok egyedül is lenni, akár huzamos ideig.
Sose unatkozok és feltöltődök.
A párkapcsolat meg jön emberek.
Ahogy nekem is egy game tali alatt. Holland társammal beütött a szerelem, amikor magyarba jött a talira.
Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal.
A magány az, mikor valaki egyedül van és emiatt rosszul érzi magát.
Egyedüllét az, mikor szeretsz egyedül lenni.
Vannak olyanok, akik szeretnek a társaság középpontjában lenni és vannak, akik szeretnek visszahúzódni és csak elvannak magukban.
Csak légy önmagad és a megfelelő emberek fognak szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!