Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Így megérné elmenni?

Így megérné elmenni?

Figyelt kérdés
Másodéves leszek egy kisebb egyetemen. Szakkoli tag vagyok, ami igazából annyit foglal magába, hogy rendezvényeket kell szervezni, illetve bulikat. Én sosem voltam a nagy bulizós. Nincsen bajom a bulikkal, csak én nem tudok olyan lazán bulizni. Nem tudok olyan könnyen ellazulni, ezért csak pár buliba mentem el, ami viszonylag egy kellemes élmény volt, de úgy éreztem, hogy nem tartozom oda. Ezért már nem is mentem. De szeretnék barátkozni és boldog lenni. Mit tehetnék, hogy egy buliban jobban el tudjak vegyülni. Az első évem alatt nem igazán alakítottam ki szorosabb barátságokat. Mit lehetne tenni?

szept. 7. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy ilyen típus, akkor más környezetben érdemes barátokat keresni. Más típusú programjai nincs az egyetemnek/kolinak? Teszem azt, egy társasjáték est, túra, biciklizés.
szept. 7. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Igyál.
szept. 7. 18:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Ami néhány nap múlva lesz, au egy gólyatábor utáni kis piknik, lehet vinni plédet, de lesz zene és DJ is. Egész jól hangzik. Itt szerintem el tudnék úgy lazulni, hogy élvezzem, de izgulok, hogy mi lesz.
szept. 7. 18:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem iszom. Szerintem lehet úgy is bulizni, hogy nem iszol.

szept. 7. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
8%

Épp fent olvastuk, hogy nem lehet. Legalábbis te nem tudsz. Épp ezen segítene egy kevés alkohol, de te még attól is félsz.

Szerintem maradj otthon.

szept. 7. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem félek az alkoholtól. Ittam már alkoholt, de egyszerűen nekem nem ízlettek. Pedig kipróbáltam sok fajtát. Egyszerűen nem birom az ízét. Tanácsot kértem, de úgy látszik hiába....
szept. 7. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jot mond az 1-es.
szept. 8. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenkepp erdemes elmenni.
szept. 8. 07:59
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Az egyetemisták nagy része nem véletlenül iszik.
szept. 8. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Macskagyökér tabletta.
szept. 11. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!