Egyszerűen nem érzem jól magam miért van ez?
Az igazság az hogy kb 4-5 hónapja érzem ezt.
Vége lett egy kapcsolatomnak, igen tudom tovább kell lépjek stb.
Viszont…ez most úgy érzem nagyon más.
Egyszerűen nem találok magamra, olyan íztelen minden, olyan üres.
Sokat vagyok barátokkal, sokat szórakozok de egyszeruen nem érzem magam jobban.
Egyszeruen senkiben tudok errol beszelni mert a barátaimmal jol erzem magam ezert nem veszik eszre ezt rajtam.
Semmihez sincs motivációm, legszivsebben fekudnék egésznap.
Sok minden közbe jött most elvesztettem az állásomat stb
Mintha ellenem dolgozna mostanában majdnem minden.
Régen sokat segített a spiritualizmus de ma már az sem, mintha le peregne rolam minden.
Nagyon nem érzem magam jól az az igazság, nem érzem fájdalmat vagy ilyesmit, csak elveszett vagyok. Sokszor irom ki magambol a gondolataimat papirra regen sokat segitett de ma már az sem.
Te magad írod meg, hogy jól érzed magad a barátaiddal...
Amolyan álarcot viselsz ezzel... Hogy várod el tőlük, hogy álarcot viselve találják ki mi a te bajod?
Senki se gondolat olvasó...
Nyisd ki a szádat, mutasd meg önmagad... Ne őket baszogasd hibáztatva...
Ne legyél ennyire gyerekes és önző.
Kedves négyes válaszoló!
Nem tudom ez miért lenne gyerekes, egyszerűen nem szoktam panaszkodni.
Önző pedig annál inkább nem vagyok hiszen nem traktálom őket ezekkel.
Kedves kettes válaszoló!
Sajnos nincsen pénzem pszichológusra, többször sikerült már összeszednem magam azt hittem ezúttal is menni fog.
De nyilván megteszek mindent a javulásért cserébe hiszen gyógyszerekhez semmiképp nem szeretnék nyúlni.
Volt már rá példa hogy pánikbeteg lettem(ami már elmúlt) az orvosok egyből altatót és társait akartak felírni de visszautasítottam, és egyedül megoldottam a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!