Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kigyógyulhatok a leszbikusságból?

Kigyógyulhatok a leszbikusságból?

Figyelt kérdés

Már 11-12 éves korom óta sejtem,hogy a lányok érdekelnek mind szexuálisan,mind érzelmileg..nagyon sok fiúval próbálkoztam akikről tényleg azt lehet mondani h jószívűek,helyesek és törődöek.

Mégis mindegyikre úgy néztem,mint egy barátra. Többet nem tudtam érezni irántuk,mikor csókolóztunk,nem izgatott fel egy kicsit sem,de még a szex része sem. De amikor lánnyal csókolóztam,azonnal letéptem volna a bugyiját :D

Én viszont nem akarom ezt érezni,úgy érzem ez nem helyes és normális életet szeretnék élni,felnőtt koromban is. Ki lehet még ebből gyógyulni vagy lehet csak kiváncsi vagyok? 16/L

aug. 28. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Igen, ki lehet belőle gyógyulni. Sőt, valószínűleg nem is vagy igazi leszbikus, csak divatleszbi, és mire felnősz, magadtól ki fogod nőni.
szept. 1. 10:15
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

szia!

Nincs ilyen, hogy kigyógyulni a leszbikusságból.

Nem tudom milyen környezetben vagy, mennyire eldogadóak. Lehet amíg le nem érettségizel jobb titkolni, Te tudod ...

Azt hogy a magyar média jelenleg mit tol haggyad figyelmen kívűl, politikai kérdést csináltak abból, hogy lehessen mindenért egy kisebbséget okolni.

Sok elfogadó ember van azért...2024 van....de sok idióta is. majd megtalálod azokat akik elfogadnak ...

Ismerkedhetsz veled egykorú lányokkal is, pl a neten, tinder stb...nincs azzal semmi gond ... vagy barátkozhatsz is ...

Ha szükséged van rá, akkor keress fel iskolapszichologust vagy később pszichologust ... Remélhetőleg valaki jót fogsz ki, és nem olyat aki szerint mondj el par imat es valtoztassad magad meg ...

Fontos, hogy a család hogy áll a témához. De elkezdhetsz ismerkedni is, nem kell beszámolni nekik ...

Ha Bp-en vagy a környékén laksz, vannak meleg bulik, 18 után elkezdhetsz járni, ha szeretnél, vagy elmész egy barátoddal.

Figyeld meg inkább az érzéseidet, és fogadd el. Ez egy jó dolog, ha tetszik valaki, ha szeretsz valakit, és igen, ennek része a szexualitás is, hogy letépnéd a bugyiját. NIncs ezzel semmi gond. Éld meg, figyeld meg, fogadd el.

Nem betegség, nem kell imátkozni, nem kell megváltoztatni, nem kell egyik nem mellett sem elköteleződni...Ha készen állsz el kell kezdeni ismerkedni.

Te még középsikolás vagy, az egy elég szűk közeg, azért írtam, hogy érettségiig lehet jobb titkolni, ne érjenek atrocitások véletlenül se.

neked is kijár majd ami egy heteroszexuális nőnek, és heteroszexuális párnak. ez pedig a boldogság, és egy egészséges élet.

Nagyon jó dolog szerintem, hogy 16 évesen már így tisztában vagy magaddal, teljesen normális dolog .

Az elnyomás semmi jóhóz nem vezet, ha nem is kürtölöd világgá, legalább saját magad irányába éld meg az érzéseidet, a saját belső világod legyen rendben .

34 éves vagyok, előtted járok már annyival, hogy visszatekintek az elmúlt 16 évre, láttam embereket, láttam dolgokat, "ismerem a társadalmat+, látom mit tesz a politika vagyis tenne...

2024 van, bár a party lehetőség kevés szerintem, ismerkedni a korosztályoddal lehet online is ... az emberek pedig elfogadóbbak a fiatalabbak, már 8 éve is azok voltak, jobban mint pl 15 éve ... ez az Én tapasztalatom ...

Jó mindig ha valakivel tudsz erről beszélni majd, ezért mondtam a pszichologust, de tényleg olyan kell aki el tudja ezt fogadtatni, meg tudod vele beszélni, nem olyan aki 3 miatyánkot felír receptre, halottam már erről a végletről is.

szept. 2. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Élhetsz majd normális életet felnőtt korodban, lesz munkád, albérletet vagy lakásod, vagy házad, vagy maradsz ahol vagy, vagy a pároddal lesz lakásotok stb ... lehet kutyád, cicád, szakmád, hobbyd, barátaid, véleményed, érzéseid, lesznek kollégáid, ismerőseid, haverjaid, normális életed lesz. A A normális élethez viszont elengedhetetlen az egészség, az elfojtás pedig nem vezet semmi jóhoz ...

Élhetsz bejegyzett éláttársi kapcsolatban, házasodhatsz külföldön...

Lesz aki majd nem fogad el, azokat el kell tudni majd engedni ...

Nem tudom hol élsz, Budapesten, vagy egy faluban vidékeb, vagy vidéki nagyvárosban, mi van felétek, mennyire nyitottak az emberek ...

Tanulj idegen nyelvet / nyelveket, hogy a külföld elérhető legyen majd, nem csak emiatt, a Te korosztályod nagy része már külföldben gondolkodik azt tudom ...

szept. 2. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
34%

A hazai médiával meg kicsit se foglalkozz, azt nálad idősebbeknek is nehéz feldolgozni, hogy idáig jutottunk hogy mindenhonnan az lmbtq folyik meg a hülyeségek és a pedofiliaval való összemosás ...

Külföldön nem érdekli az embereket meleg vagy -e, tapasztalat 10+ éve sem érdekelte őket, most se, Ők azt nem értik hogy itt mi van ...

szept. 2. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
"címkéket sem kell felrakni " ennyi idősen, hogy 16 évesen leszbikus vagyok stb... vagy biszexuális...nyilván ezt te érzed, de sajat magad felé is lehet sok ennyi idősen kimondani valamit. Érdekelnek a lányok is, tetszenek a lányok is. Jobban tetszenek mint a fiúk. Lányba voltam szerelmes. És pont.
szept. 2. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet hallani fogsz ilyeneket, hogy mert a heteroszexualitás a természetes, na ez nettó fasság, már így kell hogy írjam. Nem természetellenes a homoszexualitas, az emberek fejeben kellene rendet rakni, meg az eletben nem gondolkodott el rajta, csak ezt hallotta valahol . ... ... ....

A veled egyidős csajok meg a pasikra lesznek ráállva, lesz egy elég sokáig elhúzódó közönségesen kifejezve, faszhiányos korszaka a többségnek. Ez van, náluk ez lesz a téma. huszon x éves korukig utána talán lenyugodnak.

szept. 2. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!