Kigyógyulhatok a leszbikusságból?
Már 11-12 éves korom óta sejtem,hogy a lányok érdekelnek mind szexuálisan,mind érzelmileg..nagyon sok fiúval próbálkoztam akikről tényleg azt lehet mondani h jószívűek,helyesek és törődöek.
Mégis mindegyikre úgy néztem,mint egy barátra. Többet nem tudtam érezni irántuk,mikor csókolóztunk,nem izgatott fel egy kicsit sem,de még a szex része sem. De amikor lánnyal csókolóztam,azonnal letéptem volna a bugyiját :D
Én viszont nem akarom ezt érezni,úgy érzem ez nem helyes és normális életet szeretnék élni,felnőtt koromban is. Ki lehet még ebből gyógyulni vagy lehet csak kiváncsi vagyok? 16/L
Kigyógyulni betegségből lehet. Ez nem az.
Jó hír neked, hogy ebben a korban még bőven változhatnak a preferenciák.
"nagyon sok fiúval próbálkoztam"
Aham, 11-éves korodtól 16-ig.
Ekkora kamu kérdést rég láttam, de azért nem teljesen ügyetlen próbálkozás.
Remélem, kaptál pár privátot, amire ki tudtad verni!
Ha tudsz úgy leélni egy életet, ahogy fent leírtad az eddig kapcsolataidat, akkor tudsz a társadalom által elvárt értékrendnek megfelelően élni. Csak nem leszel boldog.
Vagy eléd úgy az életed, ahogy neked a legjobb és boldog vagy. Ha ez nem felel meg a mások által támasztott követelményeknek az az ő bajuk.
Ne folytd el, mert felnőtt korodban ütni fog.
Éld meg azt a vágyát amit érzel és ne szégyeld. Nagyon szep dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!