Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kigyógyulhatok a leszbikusságból?

Kigyógyulhatok a leszbikusságból?

Figyelt kérdés

Már 11-12 éves korom óta sejtem,hogy a lányok érdekelnek mind szexuálisan,mind érzelmileg..nagyon sok fiúval próbálkoztam akikről tényleg azt lehet mondani h jószívűek,helyesek és törődöek.

Mégis mindegyikre úgy néztem,mint egy barátra. Többet nem tudtam érezni irántuk,mikor csókolóztunk,nem izgatott fel egy kicsit sem,de még a szex része sem. De amikor lánnyal csókolóztam,azonnal letéptem volna a bugyiját :D

Én viszont nem akarom ezt érezni,úgy érzem ez nem helyes és normális életet szeretnék élni,felnőtt koromban is. Ki lehet még ebből gyógyulni vagy lehet csak kiváncsi vagyok? 16/L

aug. 28. 20:18
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Ebből nem lehet kinőni sem meggyógyulni. Maximum elnyomni az érzéseket és vágyakat. De az belülről fog szét marcangolni.
aug. 28. 20:22
 2/16 anonim válasza:
100%
Ember sok mindent eltud folytatni ahogy a vágyat is. Az másik kérdés hogy esetleg ez vonzza magával egyes esetekben a boldogtalanságot is
aug. 28. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Az mindenesetre beteg lelkületre enged következtetni, hogy 16 évesen nagyon sok pasival próbálkoztál már. Talán ez is gond......
aug. 28. 20:32
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Kigyógyulni betegségből lehet. Ez nem az.

Jó hír neked, hogy ebben a korban még bőven változhatnak a preferenciák.

aug. 28. 20:32
 5/16 a2b4ge90 válasza:
76%
Ez nem az a fajta dolog amiből kigyógyul valaki, legyél büszke arra ami és aki vagy!
aug. 29. 01:16
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

"nagyon sok fiúval próbálkoztam"

Aham, 11-éves korodtól 16-ig.

Ekkora kamu kérdést rég láttam, de azért nem teljesen ügyetlen próbálkozás.

Remélem, kaptál pár privátot, amire ki tudtad verni!

aug. 29. 05:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam azt hogy 4 fiúval voltam komolyan együtt?
aug. 29. 12:37
 8/16 anonim válasza:
100%

Ha tudsz úgy leélni egy életet, ahogy fent leírtad az eddig kapcsolataidat, akkor tudsz a társadalom által elvárt értékrendnek megfelelően élni. Csak nem leszel boldog.

Vagy eléd úgy az életed, ahogy neked a legjobb és boldog vagy. Ha ez nem felel meg a mások által támasztott követelményeknek az az ő bajuk.

aug. 29. 13:08
 9/16 veszettkecske ***** válasza:
75%
Az általam ismer szinte összes leszboszi hölgy 28-34 éves korára "valamiért" kigyógyult belőle... azóta gyerek család stb. De én 6-os válaszával szimpatizálok jelenleg.
aug. 30. 14:57
 10/16 anonim ***** válasza:
41%

Ne folytd el, mert felnőtt korodban ütni fog.

Éld meg azt a vágyát amit érzel és ne szégyeld. Nagyon szep dolog!

aug. 31. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!