Hogy válik ilyenné egy ember?
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, akit egyszerűen nem tudok megérteni. 26 éves pasi, a nővérem barátja volt. Szerintem nagyon durva, amit művel, leginkább Tartuffe-höz tudnám hasonlítani. Álszent, manipulatív és hazug csaló. Megcsalta a nővéremet egy 15 éves lánnyal, miközben folyton arról zengett ódákat, hogy a fiatal lányok (véleménye szerint köztük én is) egyre k*rvásabbak, és szerinte ez milyen szánalmas, bárcsak tehetne ellene valamit. Az egész viselkedése irritáló, ahogy az embereket átvágja. Hogyan lesz ilyen ember valaki? Szeretném megérteni, hogy züllhetett el ennyire. Arra gondolok, hogy talán érte valami megrázkódtatás régen, ami miatt ilyen lett. Gondolom hogy nem tudtam pontos képet festeni róla, de ha ismernétek, szerintem ti is Tartuffe-höz hasonlítanátok. Borzalmas alak. :S Vannak kisebb dolgok is, amiket csinál. Pl. vetet magának valamit, amit aztán mindenféle hülye indokkal nem fizet vissza, stb.
Szóval a kérdés: miért lesz ilyen ember valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!