Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem magam boldognak. Úg...

Xsedan kérdése:

Nem érzem magam boldognak. Úgy érzem nem azt az életet élem amit élni szeretnék. Tanács?

Figyelt kérdés

Kezdődött ott az egész, hogy érettségire készültem, megismertem egy lányt, akivel összhangban voltunk. Majd összejöttünk. Nekem sajnos akkor nem volt hol laknom és hozzájuk költöztem. (Erre most nem térnék ki) Elég kipusan éltek csak lányok gondoltam, nincs férfi nincs ki rendbe tegyen dolgokat. Aztán a csajszi állandóan gyereket akart, de mondtam neki mivel jár és még fiatalok vagyunk stb. (Meg én nem is akartam) ugye fogamzásgátlóval védekeztünk akkoriban. És ő nem vette be biztos vagyok mert másképp nem esett volna teherbe.

Majd aztán mondtam vetessük el. Nem akarta stb meg nagyon megsajnáltam, mégis csak náluk laktam sok választásom nem volt. Nagynehezen előteremtettem mindent. Azóta jól élünk 3 év alatt ház, vállalkozás, jogosítvány, autó.

Tehát nem rossz az életem.

Viszont nagyon vágyom ki külföldre. Vándorolni szeretnék..

Világot látni, ismerkedni stb.

A párom nem tetszik nekem akkor is sajnálatból jöttem össze vele. De nem tudtam vele szakitani annyira sír ha összeveszünk mégha nem is az ő hibája. Nagyon szeret és nem akar elveszíteni. Én pedig nem tudom megbántani.

Szeretem de nem szerelemből.

A kislányomat pedig imádom nem tudnám elhagyni. Voltam kis időre tàvol hát nehéz időszak volt.

aug. 12. 18:30
 1/4 anonim válasza:
Nehéz helyzet! De igazából sajnálatból ne legyél senkivel. Az a párodnam sem jó és neked sem. Egy élete van mindenkinek és nem mindegy, hogy hogyan éljük. Csodálatos dolog megélni a szerelmet, a szabadságot stb. Próbálj vele kommunikálni, hogy szereted, de te másra vágysz és próbáljátok meg külön, így esélye lesz neki is egy olyan embert találni, aki maradéktalanul boldoggá teszi és neked is, valamint megélheted a vágyaidat, amit szeretnél. Természetesen a gyermekedről gondoskodni fogsz és a legnagyobb szeretetben tartod, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Talán ez a korrekt bármennyire is fáj.
aug. 12. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnálatból... Lekötni az életeteket a lehető legrosszabb.

Így akarod leélni egész életedet? Sok idő van még számodra. Felfogod?

Akiről pedig tudodhogy akar gyerelet... Ne hagyd arra a félre a védekezést és tartsd kordában a farkadat. Pl vedd ki időben stb.

Első sorban a férfitől függ a sperma bejutása.

Párom határozott véleményen van ezen férfiként is.

A sajnálat, szánalom kapcsolatok esetében is jobb, ha mielőbb vége van.

Annak nincs jövője, hogy mindegyikőtök idejét elhúzod.

Húzod a szakítást, annak mielőbbi feldolgozását, a tovább lépést, az új esélyek, szerelmek és kapcsolatok kialakulását s az újabb boldogságok megélését.

Akármilyen nehéz is, engedd el őt...

Támogatni, szeretni s látni tudod a gyermekedet attól függetlenül, hogy együtt vagytok-e vagy sem.

Nálam pl szüleim megbeszélték, hogy egy hétvégét egyiküknél töltöm, a kövit pedig másikuknál.

Kommunikáció kérdése első sorban.

A szerelem nem örök dolog, ám mivel stimulálható hormon alapú reakció ezért van rá mód, hogy újra generálja az ember. Szexológusok podcast - jeiben is téma.

Ha viszont pl a szerelem hormonjainak rózsaszín ködje miatt nem láttátok azt, hogy pl személyiségben passzoltatok-e vagy sem, nah az másik téma.

Az ismerkedés, azaz randikon pont ezt lehet elkerülni tudatosan. A másik megismerésére kell koncentrálni és egyeztetni a dolgokat, témákat.

Ki mit szeret, kiknek mik a vágyai, céljai stb. Gyerek téma is ide tartozik. Szexuális igények, a heti vagy napi hány alkalomtól a fétisekig, szeretetnyelv prioritások stb.

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem a másikba esnek bele, hanem hormonjaikba.

Hormon illatától a saját kezeletlen hormonjaidig, ezek képesek az emberek zömét csapdába csalni.

Sokan nem is tudják külön választani ezeket sem.

Ehhez egy nagyon magas önismereti szint kell, hogy tudatosan kezelje ezeket az ember magában.

aug. 13. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre mondják hogy "Egyszer baszol, jól rábaszol."

Ezt az idő fogja megoldani, vagy a csajodnak kellene karbantartania magát. Fektess pénzt belé! Testedzés, pszichológus, reiki, nőképző, ciciműtét stb. Ha nem partner akkor te mindent megtettél. De amúgy ez nehéz eset.

aug. 13. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Kényszer, érdek, ösztönélet három nagy fekete fabábu. Döntsd le őket, menj el délre, bérelj szobát, fess a falára egy képet:)

Csak vicceltem.

A sztoriban annyi a lényeg és egyben a furcsa, hogy nagyon vágysz valamire, miközben tudod, hogy nem tudod elhagyni, akiről azt gondolod, hogy korlátoz. Ha ezt a rejtvényt megfejted, akkor nagyon nagy igazságokat fogsz megtudni az életről.

aug. 22. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!