Hogy érhetném el ezt a célt?
Figyelt kérdés
nyáron ki szeretnék menni külföldre dolgozni, 18 éves lány vagyok, de addigra már 19 leszek:) mivel suli mellett nem tudok dolgozni, főleg nem annyit h kijussak németbe, szüleim meg nem tudják támogatni anyagilag ezért van valami ötletetek hogy mit csináljak hogy ez az álmom megvalósuljon? meg nem túl veszélyes nem vágják át a fejemet külföldön? diákmunkáznék. És egyedül mennék. Német tudásom annyira nem jó de ott úgyis megtanulom.2010. nov. 1. 20:59
1/4 anonim válasza:
Hat szerintem csak is ugy ha minden olyan munkat bevalalsz amit el tudsz vegezni es vegul csak kigyul... es ne add fel !!! ami kesik nem mulik
2/4 anonim válasza:
önerő nélkül nem fog menni, ha nincs pénzed akkor a megfelelő nyelvtudás hiányában a többi magyarra lennél utalva, akik még ha ajánlanának is valamit, akkor is olyanok, hogy eladnák az anyjukat húsz forintért, téged is úgy átvágnának hogy örülsz, ha hazajutsz.
3/4 anonim válasza:
a legbiztonságosabb módja ahol pénzt kapsz, nem vágják át a fejed, van fedél a nem átvágott fejed felett és még a nyelvet is megtanulod, az az au-pair munka.
4/4 anonim válasza:
Szerintem előbb alaposan meg kéne tanulnod a nyelvet. Miközben ezt csinálod, itthon vállalhatnál valamilyen munkát. Akár részmunkaidőben is. Ezzel keresnél egy kis pénzt. Nem tudom, hogy voltál-e már Németországban, de mielőtt végleg kiköltöznél, előbb min. 1 hónapot kint kéne töltened, hogy biztos legyél a döntésben, kicsit beleláss abba, hogy hogyan mennek ott a dolgok.
Minden esetre, sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!