Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy érhetném el ezt a célt?

Hogy érhetném el ezt a célt?

Figyelt kérdés
nyáron ki szeretnék menni külföldre dolgozni, 18 éves lány vagyok, de addigra már 19 leszek:) mivel suli mellett nem tudok dolgozni, főleg nem annyit h kijussak németbe, szüleim meg nem tudják támogatni anyagilag ezért van valami ötletetek hogy mit csináljak hogy ez az álmom megvalósuljon? meg nem túl veszélyes nem vágják át a fejemet külföldön? diákmunkáznék. És egyedül mennék. Német tudásom annyira nem jó de ott úgyis megtanulom.
2010. nov. 1. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat szerintem csak is ugy ha minden olyan munkat bevalalsz amit el tudsz vegezni es vegul csak kigyul... es ne add fel !!! ami kesik nem mulik
2010. nov. 1. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
önerő nélkül nem fog menni, ha nincs pénzed akkor a megfelelő nyelvtudás hiányában a többi magyarra lennél utalva, akik még ha ajánlanának is valamit, akkor is olyanok, hogy eladnák az anyjukat húsz forintért, téged is úgy átvágnának hogy örülsz, ha hazajutsz.
2010. nov. 1. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
a legbiztonságosabb módja ahol pénzt kapsz, nem vágják át a fejed, van fedél a nem átvágott fejed felett és még a nyelvet is megtanulod, az az au-pair munka.
2010. nov. 1. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb alaposan meg kéne tanulnod a nyelvet. Miközben ezt csinálod, itthon vállalhatnál valamilyen munkát. Akár részmunkaidőben is. Ezzel keresnél egy kis pénzt. Nem tudom, hogy voltál-e már Németországban, de mielőtt végleg kiköltöznél, előbb min. 1 hónapot kint kéne töltened, hogy biztos legyél a döntésben, kicsit beleláss abba, hogy hogyan mennek ott a dolgok.

Minden esetre, sok szerencsét :)

2010. nov. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!