Hogyan legyek kedvesebb?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak!!! Kereskedelemben dolgozom de annyira bunkó vagyok,hogy már nekem fáj 😂 egész nap fapofával állok a púltban és csak jönnek az emberek megállás nélkül és teszik fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseket. És már nem tudom elviselni öket. A munkámat szeretem tenyleg elég jól fizet laza a beosztás is. Van időm mindenre. Kedvesnek kéne lennem a munkahelyen de egyszeűen nem megy. Egyébként munkán kivűl minden rendben van. Vannak barátaim ismerőseim. Velük kedves vagyok. De itt munkába már nem. Van amikor elhatarozom magam,hogy jó ma kedves leszek az emberekkel mosolyogni fogok stb. De mindog jön valami veréb aki belém teszi az ideget és ez az egész műszakomat befolyásolja.aug. 1. 08:37
1/4 anonim válasza:
Minél előbb válts.
Nem szereted az embereket, ezért vagy bunkó a vendégekkel. A kereskedelemhez kommunikáció szükséges, ami neked nem megy
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ismerős. 7 éve dolgozom kereskedelemben. Előtte aranyos, kedves voltam, most már bunkó, kedvetlen. Megnyomorodtam a sok idiótától, akivel napi szinten foglalkoznom kell. Válts karriert, bár ez már nem hiszem, hogy visszafordítható. :(
4/4 A kérdező kommentje:
Mar nagyon nem birom oket elviselni de tenyleg. Meglatom hogy kozeledik a pult fele mar modom magamba h takarodtal innen stb … 😂😂😂 Annyira butak, jo nyilvan a tobbi kasszas ugyan igy van vele En is az vagyok meg biztos engem is szapulnak ha vasarloni megyek 😅 De az hogy egyedul vagyok 8 oraba ln es nem tudok elmenni ugy wcre h ne hallanam h hallo hallo… lmert nem tudnak varni 1 percet biztos megy a busz.. pl tegnap kb 20 masodperc volt amig hatra mentem az innivalomert de mar kiabalgat h hallo hallo. Azt mar ideges voltam mert kb az volt a 170. Vasarlo es mondom inni azert szabad ugye ?vagy szaradjak ki? 😒😒😒 peksegben dolgozom amugy es valamelyik nap annyira megegettem magam a forro talcaval,hogy nem tudtam megmozditani a karom konkretan egy 10 cm egesi serules van a karomon mert a vasarlonak persze h a friss forro kell olyan ideg elkapott h felrugt a kocsit amin a talca volt es megmondtam h nem kapsz !!!
aug. 7. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!