Ezek miért a legrosszabb zenék a világon? Ha ilyeneket hallgatok valami baj van?
De nekem mind annyira tetszik és csak ilyeneket bírok meghallgatni.
Igen a szöveg elég brutális. Jobb ha nem érted.
senkisem gondolja komolyan, hogy egyesek hányóvödör társaságában hallgatnak zenét"
Pf
"Kamaszkorban az embernek még igencsak alakul a személyisége, attól mert (möst)"
Möst?
Vesztettél fogadd el. Ajánlom concede forfeit vagy surrender.
Milyen vereségről és elfogadásról beszélünk? Ez a második hozzászólásom (a negyedik válaszoló nem én vagyok), s valóban elírtam a "most" szót, ez igaz, a szövegkörnyezetből azonban kikövetkeztethető.
A kiemelt részt egyébként ([...] senkisem gondolja komolyan, hogy egyesek hányóvödör társaságában hallgatnak zenét.) miért vetted magadra? A cikkíró hatásvadász stílusát szemléltettem, nem mást.
Nem az én stílusom, de ha neked ez tetszik kinek mi köze hozzá.
Mondjuk én használok fülest pc-re is meg a telefonra így nem zavarok a zenével senkit. Pláne eset 10 után.
Nem tudtam, hogy még léteznek és zenélnek. A 90-es évek végén hallgattam őket (is). Azóta nem is hallottam róluk, és nem is hallgatnám, mert teljesen más stílust szeretek.
Miért kérdezed, hogy valami baj van-e, ha ezt hallgatod? Hétköznapokban helyt állsz? Vagy mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!