Kinek volt már ilyen? Katt. Elég hosszú lesz.
29 éves vagyok van két gyermekem Németországban lakom,több mint 10 éve dohányzom. (Most kénytelen voltam le szokni mert a cigitol nem volt levegom úgy és meg jobban sipolt a legcsovem ha szívtam.. ) Nem orvosi tanácsra van szükségem,hisz senki nem lát a tüdömbe rötgen szemekkel. Csak ha volt már mi derült ki?
A történetem felül félig le írtam amit nem árt tudni hogy előző hét szerdától sipolo hang a légcsőböl belégzéskor. Hétfő óta nehéz légzés,momentán sokk jobb mint hétfőn,nem nehéz már de van azért meg nehézség néhol (köhögés először hurutos aztán most szárazabb nem veszek észre benne rosszat) 2,5 hete meg voltam fázva ,orr dugulas köhögés,de 5 napnál tovább nem tartott és azóta most e héttől köhögöm más tünet nincs. Mondjuk ez is elég 😥voltam a sürgősségi osztályon,ahol EKG vérnyomás mérő aztán rotgen és CT lett készítve. Van egy márka amit Csehországból hoztam át azt szívtam az utóbbi egy hónapban. Azelőtt nem vettem észre hogy bármi féle problémám lenne,de most igen. Az orvos először azt hitte tudoembolia,én meg hipochonder vagyok és felek nem e esetleg tüdődaganat. Ott kérdeztem tőle hétfőn a surgossegin és mondta hogy nem semmi ilyenről nincs szó a ct-N se latni semmit ezt is úgy húztam ki belőle. Aggódom mert nem tudom Magyarországon hogy működik ,de itt az első idopontom egy tudogyogyaszhoz szeptember 11 😢 akinek volt már ilyen még is ki lett belőle? Köszönöm a válaszokat előre is.
Tudtommal évente, és 30 év felett kötelező is (ha jól tudom, lehet már változtattak). Nekem pl a munkahelyemen évente kötelező. És hidd el, jó úton jársz a leszokással, én is le akarok szokni (havi szinten irgalmatlan pénzembe kerül, kb 80-100k csak cigire...). Sajnos az első napot sem bírtam ki, idegbeteg voltam (én úgy próbálkoztam, hogy kapásból 0 szál). Ennek az lett az eredménye, hogy kis híján koccanásos balesetet okoztam egy parkolóban mert felbosszantott valaki, és el is engedtem, mentem a dohányboltba. Szóval ha már ennyi időt kibírsz ilyen kevés mennyiséggel, mindenképp csökkentsd tovább fokozatosan a mennyiséget.
Jaj,te szegény! Sajnálom, én őszinte leszek azért tettem le és nem akarok rá gyújtani mert félek,nem akar egyikünk sem el patkolni viccet felre téve egy ilyen betegségben. Kegyetlen. Nekem is drága 2 kartonnal hozok 80-100 euró között mert attól függ mikor mennyibe kerül.
Ha el küldtem a választ utánna olvasok annak amit be linkeltél.
Még lenne egy kérdésem aztán ha fárasztalak elnézést😬 0,1,2,3
Azt tudom hogy a mi kórházunkba nincs tudoorvos,és kérdeztem a hölgyet aki el magyarázta a ct-s dolgokat alá kellett írjak papírokat,és kérdeztem tőle,hogy mennyi idő mire kész mondta a hölgy hogy a radiológus nézi át 30 perc. Oszt a radiológus is ugyan úgy érti a dolgát,nem? 🫣
Kívánom,hogy le tudd tenni ha valóban le szeretnéd,én megfogtam tegnap reggel és a kukába vágtam,fajt,de el engedtem. Élni akarok a gyerekeimnek🫤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!