Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám kitörölni ezt a...

Hogyan tudnám kitörölni ezt a mind1-ezést magamból vagy ezt a kattogást?Egyáltalán miért van ez?(Lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Szóval az van,hogy sokszor elkezdek olyanokat írni az embereknek hogy:

-Mindegy

-Hagyjuk

-Nem akarlak zavarni ezért hagylak inkább

-Úgy se érdekel senkit meg hasonlók.

Egy baratomnak szoktam ezeket irni es szerinte ezt abba kéne hagyjam mert,hogy ez csak rosszat tesz meg ilyenek és már elege van szerintem ezekből,hogy ezeket írom viszont az a baj már annyira bennem vannak ezek,hogy nehéz így abba hagyni.Szerinte ez ilyen védekezési mechanizmus de nem tudom.Lehet azért alakult ez így ki bennem mert az embereket nem érdekeltem és úgy éreztették velem,hogy én nem érek semmit vagy nem tudom miért.Valaki tudna valamit erre mondani,hogy lehetne ezt így abba hagyni vagy pedig hogy ezt miert alakult igy ki bennem.

jún. 29. 01:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem pszichológusok rendelője, a leírtaknak ott van a helye. Azért megpróbálok válaszolni: "Egy baratomnak szoktam ezeket irni es szerinte ezt abba kéne hagyjam" Soha ne alapozz egyetlen ember véleményére, még ha a barátodnak is gondolod, illetve ez inkább részéről problémás magatartás. És ez alapján végképp ne projektáld kizárólag magadra az állításait, mert mint ahogyan a példád mutatja, az könnyedén tévképzeteket szülhet. Veled annyi a gond hogy naiv vagy, ne engedd annyira közel magadhoz a mostani legjobb barátodat, hogy ilyen befolyásolhasson, ahogyan a következőt sem, mert egy barátság nem a manipulációról szól.
jún. 29. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!