Az arrogáns emeberek érzik hogy van velük valami baj? Vagy egyáltalán nem? Lehet velük tenni valamit?
Köszönöm a választ.
Szerintem mindenki tud arrogáns lenni (én is) , de arra gondoltam amikor az alaptermeszete olyan valakinek. Minden beszélgetés, megszólaláa, vita stb.
Az a baj az ignorálás hogy nem mindenkinél válik be, mert van aki ezt sikerként könyveli el és csak még nagyobb lesz az arca.
Nem hinném, hogy ilyen alaptermészettel születik valaki. Valami oka biztosan van, mentális probléma, környezet vagy akármi. Én pedig úgy gondolom, hogy akkor érzi is, hogy ez így nem oké, csak nem tud/akar ellene tenni.
Nagy siker... :D Olyan helyzetben viszont magaddal tisztázd, hogy ez neked mit és miért számít? Ha élvezkedni akar a nyomorában a tróger, hát hadd tegye. Akiknek ilyen önigazolásokra van szükségük, azok szerintem elég hiányos lelkivilágú emberek és nem is foglalkozom a véleményükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!