Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Soha sehol nem vagyok értékelve, és folyton csak kudarcok érnek. Bennem soha senki nem lát semmit, ami értékes lenne. Már annyira elvagyok keseredve, hogy nincs olyan nap, hogy ne jönne rám a sírás, élni sincs kedvem.

Azt hittem felnőttként jobb életem lesz, de felnőttként sem sikerül semmi, ugyanúgy, ahogy gyerekként sem. Gyerekként ki voltam az osztálytársaim által, úgy hogy amúgy semmit se csináltam, akiket a barátaimnak hittem nem voltak azok. Még érettségin is megbuktam matekból, szóbeliznem kellett, tőlem sokkal hülyébbek is simán átmentek egyből, nem kellett szarakodniuk egy szóbelivel, amit anno nagyon cikinek éreztem.

De igazából az fáj, hogy felnőttként se érek többet, mint gyerekként. Ugyanúgy le vagyok nézve, mint akkor, megyek bárhova ügyet intézni, itt ahol élek, érzem, hogy lenéznek.

Már csak abból is tudom, hogy lenéznek ahol élek, mert itt is nyílt egy új munkahely, szinte minden helybélit felvettek, csak engem nem. Olyan lúzer vagyok, hogy itt vagyok 31 évesen, de még egy jó munkát sem sikerül találnom. Az összes velem egykorú ilyen vagy olyan módon fel van dicsérve, gyerekeik vannak, házasságban élnek, bár nekem van kapcsolatom, de egyik sincs meg.

Mások olyan boldogok. Ez nekem miért nem adatik meg? Miért nem adatik meg, hogy én is meglegyek becsülve?

2024. jún. 21. 16:44
 1/5 anonim válasza:
100%
Te sem becsülöd magadat.
2024. jún. 21. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne irigykedj, ne keseregj. Nem csak azért, mert nem helyes, hanem mert kontraproduktív. Egyre ellenszenvesebb leszel tőle. Küzdj, tegyél a boldogulásodért, és ne azt nézd, hogy ez vagy az nem sikerült, meg ne azt kérdezd, hogy neked miért kell többet tenned ezért, mint másoknak. Senkit sem érdekel, és a te dolgod az, ami. Ha nem dolgozol meg érte, nem fogsz elérni semmit. És pontozzál le nyugodtan, mondjál el mindennek engem és a hasonlóan válaszolókat, írd ki ugyanezt a kérdést minden héten, AKKOR IS EZ A HELYZET.
2024. jún. 21. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az okokat és a hibát kell keresni, hanem a megoldást. Ahogyan az önsajnálat és az önbecsülés teljes hiánya sem vezet semmi jóra.
2024. jún. 21. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te alapvetően gondolkodsz "rosszul".

Soha ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert mindig lesz nálad okosabb, szebb, sikeresebb, gazdagabb stb. Ez oda vezet hogy semmibe nézed magadat.

Találd meg önmagad abban amit szeretsz csinálni bármi is legyen az és ne érdekeljen hogy ki mit gondol erről. Ki a feszkes fenét érdekel?

Az hogy "mindenki boldog" meg orbitális hülyeség... mondjuk az hogy boldog ember... az is hülyeség mert az én filozófiám az, hogy nincs olyan hogy boldog ember. Pillanatnyi állapot a boldogság semmi több.

Kiegyensúlyozottnak és alapvetően elégedettnek lehet lenni de folyamatosan boldognak nem...

Amire te gondolsz amikor meglátod a szomszédot nevetgélni... az egy álarc. 100ból 99 ember viseli....

2024. jún. 22. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy a helyeden se fizikailag, se társadalmilag, se lelkileg.

Csináld azt amit szeretsz/szeretnél, és keresd olyan emberek társaságát, akikkel jól érzed magad.

2024. jún. 23. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!