Tényleg ennyire csúnya lennék? (35/F)
Az iwiw-en,a csajok és pasik alkalmazásban rengeteget vagyok,és több ezer nőre/lányra nyomtan igent,hogy tetszik,de nagyon kevesen jelöltek vissza.Vagy annyira kevesen használják ezt az alkalmazást?Ti ismeritek,és használjátok ezt az alkalmazást?
(Előre mondom fényképet itt nem rakok fel magamról,mert már az se segítene az önbizalmam helyreállításában,talán csak még inkább rontaná a dologot.
nem akarok bunkó lenni de most komolyan...
(tom h bunkó voltam xddd ,de most komolyan :S ,boccccs)
no de tényleg. ez inkább ilyen pasi dolog, rám is boldog boldogtalan kattintgat és ismerkedni akar, mindenhol ahol van kép.
az ilyenről mindig azt gondolom, hogy csak xni akar. hiszen a külsőségek alapján tudsz csak kattintani. És olyanra kattintottál már, akiről nem volt kép fent csak infó??
na ez a bajom, én örülnék, ha végre a bensőmet is észrevennék, s nem az lenne a legfontosabb, hogy jól vagy rosszul nézel e ki. neten ezért nem ismerkedem, hisz ott a kép az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!