Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire csúnya lennék?...

Tényleg ennyire csúnya lennék? (35/F)

Figyelt kérdés

Az iwiw-en,a csajok és pasik alkalmazásban rengeteget vagyok,és több ezer nőre/lányra nyomtan igent,hogy tetszik,de nagyon kevesen jelöltek vissza.Vagy annyira kevesen használják ezt az alkalmazást?Ti ismeritek,és használjátok ezt az alkalmazást?

(Előre mondom fényképet itt nem rakok fel magamról,mert már az se segítene az önbizalmam helyreállításában,talán csak még inkább rontaná a dologot.

2010. okt. 30. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
baazdmeg ha nem raksz fel egy rohadt képet vagy nem mondod el h mienszínűahajad a szemed ,...magasságod ... stb akkor honnan tudjuk h randa vagy-e? :D
2010. okt. 30. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:

nem akarok bunkó lenni de most komolyan...

(tom h bunkó voltam xddd ,de most komolyan :S ,boccccs)

2010. okt. 30. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem jelölj be légyszíves, szívesen megismernélek.
2010. okt. 30. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Soha nem használtam, normális ember nem az iwiwen ismerkedik, az ismerősökkel való kapcsolattartásra való.
2010. okt. 30. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem iwiwen senki nem veszi komolyan az ilyen hülyeségeket, mint az iwiwes alkalmazások. Ha neten akarsz ismerkedni, arra ott vannak a társkereső oldalak.
2010. okt. 30. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sohasem használtam, sztem egy debil alkalmazás......ne hogy már egy ilyen netes marhaságból vonjál le messzemenő következtetéseket.....:D
2010. okt. 30. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:

no de tényleg. ez inkább ilyen pasi dolog, rám is boldog boldogtalan kattintgat és ismerkedni akar, mindenhol ahol van kép.

az ilyenről mindig azt gondolom, hogy csak xni akar. hiszen a külsőségek alapján tudsz csak kattintani. És olyanra kattintottál már, akiről nem volt kép fent csak infó??

na ez a bajom, én örülnék, ha végre a bensőmet is észrevennék, s nem az lenne a legfontosabb, hogy jól vagy rosszul nézel e ki. neten ezért nem ismerkedem, hisz ott a kép az első.

2010. okt. 30. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
35 évesen az iwiwen jelölgetsz ismeretleneket, hogy ismerkedj? Nem külsőleg van velem baj, hanem a gondolkodásoddal, de azzal nagyon nagy:(
2010. okt. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!