14 éves lány vagyok, nagyon sűrűn van hangulatváltozásom. Miért van ez?
Figyelt kérdés
jókedvem van egyszer csak annyira rossz kedvem lesz h csak sírok. Ezt már a barátom is nagyon rosszul viselni azt mondja hogy tinédzser kezdek lenni és azért ezzel jár de nem hiszek neki mi lehet a gond?2010. okt. 30. 11:27
1/7 anonim válasza:
Most vagy a serdülő korban, tombolnak benned a hormonok, amik hatással vannak az egész testedre, ezzel együtt befolyásolja a hangulatodat is. Idővel majd elfog múlni. Emlékszem, ennyi idősen nekem elviselhetetlen volt a hangulat ingadozásom, mára már jobb. :)
2/7 Zsuzskah válasza:
huhh nekem is volt /van ien :/
nekem az egyik barátom segített túl jutni ezen nagyából.. de van amikor még előjön...
nem tudom h normális e ...azt nem tudom mér van ez ... nekem ink télen jött elő .... valahogy a kevesebb nap sütés így hat rám xD
14/L
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. okt. 30. 11:41
5/7 anonim válasza:
velem is ez van,most 15 éves vagyok,azóta rosszabb lett..
6/7 anonim válasza:
Istenem... Azért, mert emberből vagy. Nem kell magyarázatot találni erre, egyszerűen csak ez van és kész. Ha nagyon akarod, akkor tudod szabályozni.
7/7 Izééékeh11 válasza:
akkor is sírni kezdesz amikor tükröt látsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!