Loptam egy boltból, szerintem láttak, kimentem a boltból, megijedtem és a tárgyat még a bolt környékén otthagytam. Körözést fognak ellenem indítani?
Figyelt kérdés
A loppott termék ára 20000 forint alatt volt, Még nem vagyok nagykorú. Sajnos kleptomániával küzdök és megöl a bűntudat, meg akarok halni.2024. máj. 30. 21:08
1/6 anonim válasza:
Nagyon kamunak tűnik. De ha igaz, szólj anyádnak. Vigyen orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Azt is lehet, de nem lett volna egyszerűbb visszavinni?
3/6 anonim válasza:
Attól még hogy otthagytad, ez még lopás. Simán indíthatnak eljárást ellened.
Az hogy otthagytad enyhítő körülmény lehet. Meg az is ha mániás vagy, viszont erről orvosi papír kell.
5/6 anonim válasza:
Én mint bolti eladó (multi) szólok hogy nálunk 5000 Ft fölött már szóltak a rendőröknek. A legtöbb esetben meg mindenki tudta ki az aki rendszeresen lop mivel ez diszkont áruház kicsi és hamar ki lehet szúrni mindent. Ha volt felvétel készítve akkor szivacs valószínűleg lesz egy kis kalandod ráadásul a szülő/gyám elő lesz véve ezért. Bár a pontos menetét nem tudom a dolgoknak. Erről célszerű lenne szakemberrel beszélni ha tényleg kleptomániás vagy. És persze ha ez az egész igaz!
6/6 anonim válasza:
Mondanám h vidd vissza, kérj bocsánatot de úgysem teszed meg. Viszont nem ártana egy orvosi diagnózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!