Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi leckéket adott az élet?

Mi leckéket adott az élet?

Figyelt kérdés

máj. 23. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

kár az emberekbe az erőfeszítés.

sose vállalj gyereket.

sose házasodj meg.

taposs, alázz, használj ki mindent és mindenkit.

köpj a hátad mögé, carpe diem.

máj. 30. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt hogy pucolni kell innen minél hamarabb
jún. 5. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Tehát értendő ez úgy hogy milyen leckéket adott az élet?

Akkor leírom kb a legfontosabbakat amik engem értek. Nem biztos ,hogy mindenkinek tetszeni fog.

- Soha nem vállalj gyereket náluk kegytelenebb és gonoszabb szörnyetegek nem élnek ezen a bolygón. (Személyes tapasztalat.) Ja és egyébként viszik az éveidet meg a pénzt is. Felesleges. Használj óvszert vagy ott a vazektómia.

- Tartsál szeretőt sokkal jobban jársz mint egy hagyományos kapcsolattal.

És még olcsóbb is. Pl ma voltam nála. Na pláne akkor ha csak a szex érdekel, mint valljuk be a férfiak nagy részét csak nem merik kimondani.

- Ha valakid meghal az nem mindig jelent rosszat. Pl nekem az apám egy kegyetlen neonáci idegbeteg volt. Aki vert is. Na most ez ilyen köpök a sírodra dolog részemről. Égjen a pokolban kb.

- Tanulj mások példájából. A többség ott szúrja el az életét, hogy függő viszonyba kerülnek egy másik személytől ettől kezdve pedig az van hogy nem te vagy hanem mi. Ezt nem csináld.

- Soha nem add fel a függetlenséged. Ha valaki ráül a nyakadra akkor te beleszel korlátozva, elveszi a pénzed, az időd, beleszól mindenbe.

- Írjál bakancslistát nincs annál szomorúbb ha az embernek nincsenek céljai.

- Írjál költségvetést hogy havi szinten, hogy soha nem kerülj mínuszba.

Elkerülendő az adósság csapdát és soha nem költs többet mint amennyit keresel. Ha valami drágább dolog kéne rakj egy borítékba pl havi 80 ezret pár hónap alatt összejön. 2-300 ezer. Lásd egy mai tv, egy hűtő...stb.

- Sz...rd le mások kritikáit. Maximálisan magánügy, hogy milyen célokért harcolsz és miért. Az irigyek csak azt akarják, hogy te is kerülj bele abba a sz....-ba amiben ők vannak. Akiket én ismerek azok kocsmatöltelékek, láncdohányosok, gyógyszerfüggők. Szánalmas.

Én meg a r...hadt zsidó lennék aki soha nem k...félt. Már mint ők ezt mondják. Majd sírok az Audiban Opatija felé.

Szép estét.

jún. 8. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
13- kifejtenéd a gyerekes részt? Miért szörnyetegek?
jún. 12. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!