Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Felnőtté válás során mindenki...

Felnőtté válás során mindenki elkezdi a jobb agyféltekéjét használni?

Figyelt kérdés

Mindenkinél így van ez vagy mindenkinél máshogyan működik? Mivel nem vagyunk egyformák? Vagy ez konkrétan hogyan működik a fejlődés útján fogalmazok így mikor már lépünk be bizonyos életkorokba pl 28, 29 , 30 .

Ilyenkor van az a kor az embernél hogy a jobb agyfélteke dominánsá válik? Mert mintha nálam már ez lenne egy ideje vagy csak azért is mert volt rá példa mert Mozart ot hallgattam meg olyan fajta zenéket ami aktiválja egyszerre mind kettő agyféltekét?

Mert volt rá példa hogy olyan fajta zenéket hallgattam amiknek az a címe, hogy bal és jobb agyféltekés zene.

2024. máj. 5. 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy amikor az ember apa lett és utána alakul ki ? Vagy mind a kettő?
2024. máj. 5. 16:39
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem életkor függő, sőt, inkàbb emlegetnék veleszületett hajlamot, semmint jobbagyféltekés zenéket.
2024. máj. 5. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És a jobb kezét.
2024. máj. 5. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akiknél egyáltalán nem fejlődik ki érdemi agyműködés.

Ők találnak ki aztán ilyen kérdéseket.

2024. máj. 5. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
4. Belőlük lesznek a fideszesek👍
2024. máj. 5. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy perces életkorom előtt is hasunáltam.
2024. máj. 5. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán az emberi agy tanulmányozása helyett más dolgokkal kéne foglalatoskodnod.
2024. máj. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!