Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek bi vagy leszbikus...

Szerintetek bi vagy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A lányokkal a szexet és a komoly kapcsolatot is el tudom képzelni, viszont a fiúkkal ezt nem igazán. Valamiért a lányokban jobban megbízok. A fiúkat csak megnézni szeretem, esetleg bulikban a pia hatására smárolni, de ennél komolyabbat nem szeretnék. Leszbikus lennék? Vagy ez még nem fejlődött ki bennem teljesen?

17/L

2024. máj. 20. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Félsz a férfiaktól. Szüleid elváltak?
2024. máj. 20. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Még érzelmileg nem fejlődött ki, vagy is stabilizálódott benned.
2024. máj. 20. 22:49
 3/11 A kérdező kommentje:
"1-es" igen, elváltak a szüleim. Én is gondoltam már arra, hogy ez váltja ki belőlem a bizalmatlanságot a férfiak felé. Félek, hogy úgy járnék a kapcsolatommal, mint a szüleim.
2024. máj. 20. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja, hogy mi akar lenni, de akar lenni valami. Kár még ezen gondolkoznod.
2024. máj. 20. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Full homo haverom is smárolgat piásan csajokkal, de szexet már nem akarna. Ez csak a buli kedvéért megy.
2024. máj. 20. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Ne gondolj a lányokkal való enyelgésre, gondolj inkább a fiúkra. Így alighanem rendeződik az orientáltságod a fiúk velé.
2024. máj. 21. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Összetett téma, szval ne kapkodd el és ne is bélyegezd meg egyből önmagad.

Egy fontos szó viszont ott van irományodban, hogy nem bízol meg férfiakban.

Megsúgom: a nők zöme megbízhatatlanabb. Előbb szúrnak hátba, mint a pasik.

Ezért is van csak 2 barátnőm, a többiek pedig pasik.

Ember függő nagyon, ahogy az is, hogy kiben mi téren bízhatsz meg.

A hova tartozásodat pedig az határozza meg első sorban, (elnézést a kifejezésért) de hova húz a pi__ád és ajkaid.

Nyalnál vagy szopnál? Stb.

Az ember érzi ezen dolgokat.

Engem taszít a gondolat is, hogy nőként nővel kezdjek ki.

A férfiak... Hát szeretem. Hetero vagyok.

A meleg barátom pedig szintén érezte, hogy az ő számára a nők off.

Valakinek meg kb mindegy csak érintkezzen úgy valakivel, az más kérdés, hogy fejben melyik irányba húzza jobban.

Sok tizenévesben pedig inkább csak a hormon túltengés okoz zavart.

De az idővel letisztul és csak ideiglenes.

Akinél pedig megmarad, hát majd 20-30évesen belövi önmagát valamerre.

A lényeg, ne kapkodj és ne is kényszeríts magadra semmit. Ahogy jön és érzed. Mindegy, hogy hova is fogod letenni a végleges döntésedet.

Volt barátnőm, akire sima barátként tekintettem, 4 év után szerelmet vallott anno tizenévesen.

Szépen lezártam, hogy nekem ez nem okés.

Rá pár hónappal érettségi előtt pedig összejött azzal a sráccal, aki nekem vallott szerelmet nemsokkal a csaj után. XD

Nos, azóta együtt vannak és heteroként élnek együtt 15 éve.

Szval nála csak kíváncsiság és egy erősebb nő felé irányuló bizalom volt, nem több.

Sok nem heteró ismerősöm, barátom, de még családtagjaim is vannak. Mindenkinek saját egyedi története van.

Éld meg a sajátodat. Jöjj rá idővel te magad. Adj magadnak időt. ^^

2024. máj. 21. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fantáziálgass szexuális téren mind két nemmel. Ha lánnyal jobban élvezed akkor leszbikus ha fiúval hetero de ha mindkettővel akkor biszexuális.
2024. máj. 21. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
#8 a fantázia és a valóság nem ugyan az! Majd ha lesz tapasztalatod, akkor megtudod 😉
2024. máj. 21. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

20 eves lany vagyok, mindket nemmel voltam mar (nem parkapcsolatban, hanem szexualisan). Az en szuleim is elvaltak, es en sem tudok megbizni a ferfiakban. (A 7-es valaszolonak igaza van, a nok is hatba tudnak szurni, viszont szerintem ez nem a nemektol fugg, hanem magatol a jellemtol.)

En jelenleg biszexnek vallom magam, mivel a szexet el tudom kepzelni mindket nemmel, viszont a komoly kapcsolatot mar csak novel.

Ne aggodj, idovel ki fog ez alakulni, csak tapasztalat es a sors kerdese <3

2024. máj. 25. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!