Erre elmondhatom hogy van életem és kihasználom a fiatalságom?
hetkoznap suliba jarok, utana dolgozok este 10ig szoval van eleg penzem ami onmagaban sok onbizalmat ad hogy mindent meg tudok venni magamnak es nem kell a lakhatas miatt felnem mert anyam azt mondta ha magamnak fizetem a dolgaim, beszallok a rezsibe es vegzek hazimunkat ot nem zavarom mert van sajat szobam. Nyilvan ezeket meg is csinalom mert alap. Pentektol vasarnapig a parommal vagyok, havonta 2-3x eljarok goa partira ahol teljesen kitombolom magam.
A nyar pedig meg mozgalmasabb lesz, meg tobb buli, tobb fizetes, tobb program.
20L
Jah, persze anyuci nyakán élősködni maga az élet.
Nah meg iskolába jársz, és esre 10ig dolgozol hétfőtől péntekig, ami készülődéssel mondjuk 6 órai kelést és éjféli fekvést jelent. Egy hetet végig robotolsz 5-6 órai alvással, de szombaton és vasárnap még van időd és erőd bulikázni.
Akkor mikor pihensz? Ne is mond, fiatal vagy még bírod. Oké. Akkor mikor csinálod a házimunka rádeső részét, vagy anyuci főz, most rád és még ki is rámol alólad, bevásárol, számlákat fizet stb, te meg csak bulikázol hétvégén.
A pasiddal mikor töltöd az időt mikor péntek még iskola és munkanap, szombaton bulika?
Tegyük fel egy hét este 10ig robotolás után alszol mondjuk reggel 10ig, fekkelsz eszel, kávézol, tusol,sminkelsz tehát készülsz bulikába, aztán mehetsz is.
Akkor mikor van minőségi időtök? Mikor tanulsz?
Diákmelós pénzből részmunkaidőben hogy lehet annyi pénzed hogy önbizalmat adjon és mindent megvehess, és még anyádnak is adj a kosztba, rezsibe mikor mások teljes időben dolgoznak és alig tudnak megélni,kb.ugyanezek elvisznek egy fizut, de te még bulikázol is. Jah, hogy téged eltart anyuci, így mindjárt más.
Kérdező, leírtál egy tök sablon életvitelt, amit az emberek zöme csinál.
De ha neked ennyi megfelel, érezd jól magad.
Fókuszban az anyagi dolgok és buli. Eléggé szegény személyiségre vall. Főleg, ha csak ezeket tudtad hangsúlyozni irományodban.
A hozzád hasonló sablokok, akik a legjobban untatnak. 🙃
Dehát mások vagyunk.
Jobban szeretem a színesebb egyéniségeket s velük élvezni az életet, nélkülük pedig a hobbijaim többségét chill-ben az énidő kíséretében.
Túrák, utazások, közös hobbik és munkák, projektek, egyéb programok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!