Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem le a félelmemet...

Hogyan küzdjem le a félelmemet? 13/F

Figyelt kérdés
Éjszaka félek mindentől ha egyedül vagyok. Félek elmenni WC-re is este. Vagy ha meghallok egy kis neszt az udvaron már eszeveszettem rohanok be a házba. Segítsetek!
2010. okt. 24. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
először is.. mért félsz ennyire? mi váltotta ki ezt a félelmet?
2010. okt. 24. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak a szüleid éjszaka? Dolgoznak? Amúgy ne aggódj, ki fogod nőni. Gondolj arra, hogy miért éppen Téged akarna bárki is bántani. Az udvari zajokat nem lehet megszüntetni, de ahelyett, hogy beparáznál, próbálj meg minden zajra logikus magyarázatot adni magadban. Amúgy meg jobb félni, mint megijedni. :)
2010. okt. 24. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
nem tudom:/ nem nézek horrorfilmeket bár az ien szellemes dolgok érdekelnek
2010. okt. 24. 19:48
 4/10 A kérdező kommentje:
am köszi 19:47:)
2010. okt. 24. 19:49
 5/10 A kérdező kommentje:
am a szüleim nem dolgoznak éjszaka csak kinti lépcsős a házunk és fent van a nappali hálószóba stb. de a WC lent van
2010. okt. 24. 20:06
 6/10 anonim válasza:

Próbálj minden neszre/zajra logikus magyarázatot adni magadban :) Annó (4-5 éve) velem is volt ilyen aztán elmúlt :) Szóval hajrá Nefééélj :D Megvédünk ;)

16/F

2010. okt. 24. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Amikor ennyi idős voltam mint Te én is nagyon féltem.:]

Nekem a szüleim sokszor dolgoztak éjszaka de én még akkor is féltem ha apa a szomszéd szobában horkolt!:D

Igazából nem tudom mitől fostam,igaz én akkoriban sokszor néztem horrorfilmet és olvastam rémtörténeteket de szellemekben ilyesmikben nem hittem.:]

Egyszer amikor a barátnőim ittaludtak nálam mert szülinapom volt rémtörtneteket meséltünk egymásnak és éppen rám került a sor.Én a 3-at mutató babáról meséltem aki mindig egyel többet mutat a gyilkolás után.Persze hogyisne nekem volt egy babám ami épp 3at mutatott.:) Persze fennt volt a polcomon éppen ránk nézett:D Aztán kétségbeesetten kidobtuk a csajokkal a szobámból a folyósóra és reggel anya pedig elesett a babába amikor kilépett a hálószobájukból..:D

Szóval én úgy győztem le a félelmemet hogy kimentem vécére méghogyha féltem is és nem történt semmi.Akármilyen nehéz,le kell győzni a félelmedet hiszen nincs mitől félni!Igaz én is hallok néha hangokat,de azok természetes zajok és nincs senki és semmi amitől félned kellene.

Ne nézz horror filmeket!;)

19/L

2010. okt. 24. 20:30
 8/10 General ***** válasza:
Szerintem a BALTÁS gyilkos ólálkodik a ház körül. Jobb, ha vigyázol...
2010. okt. 24. 20:35
 9/10 anonim válasza:
Én még most is félek. Többek között a sötétben is (meg a kígyóktól, békáktól, vihartól, tömegtől). Pedig már 30 múltam.
2010. okt. 24. 21:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi a válaszokat mindenkinek :)
2010. okt. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!