Hogyan küzdjem le a félelmemet? 13/F
Próbálj minden neszre/zajra logikus magyarázatot adni magadban :) Annó (4-5 éve) velem is volt ilyen aztán elmúlt :) Szóval hajrá Nefééélj :D Megvédünk ;)
16/F
Amikor ennyi idős voltam mint Te én is nagyon féltem.:]
Nekem a szüleim sokszor dolgoztak éjszaka de én még akkor is féltem ha apa a szomszéd szobában horkolt!:D
Igazából nem tudom mitől fostam,igaz én akkoriban sokszor néztem horrorfilmet és olvastam rémtörténeteket de szellemekben ilyesmikben nem hittem.:]
Egyszer amikor a barátnőim ittaludtak nálam mert szülinapom volt rémtörtneteket meséltünk egymásnak és éppen rám került a sor.Én a 3-at mutató babáról meséltem aki mindig egyel többet mutat a gyilkolás után.Persze hogyisne nekem volt egy babám ami épp 3at mutatott.:) Persze fennt volt a polcomon éppen ránk nézett:D Aztán kétségbeesetten kidobtuk a csajokkal a szobámból a folyósóra és reggel anya pedig elesett a babába amikor kilépett a hálószobájukból..:D
Szóval én úgy győztem le a félelmemet hogy kimentem vécére méghogyha féltem is és nem történt semmi.Akármilyen nehéz,le kell győzni a félelmedet hiszen nincs mitől félni!Igaz én is hallok néha hangokat,de azok természetes zajok és nincs senki és semmi amitől félned kellene.
Ne nézz horror filmeket!;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!